Waar gaat het heen?

Auteur: Rockenfeller

Cyberië, de steden, het land, het ziet er allemaal geweldig uit. Van een afstandje dan. Hoe dichterbij de grenzen van deze vormloze massa, hoe meer het besef doordringt dat er iets aan de hand is wat niets te maken heeft met de schoonheid die Cyberië stelt te zijn. Laten we met de deur in huis vallen. De regering, of om nog iets specifieker te zijn, het Ministerie van Financiën. De handel is nog geen twee dagen jong en het gaat alweer helemaal fout.

Dit land, met als grootste kracht het democratisch stelsel, slaat zichzelf de grond in door op dag één een belofte te doen die gek genoeg (want niemand had dit zien aankomen natuurlijk, vooral de MvF zelf niet) niet nagekomen kan worden. Het is het systeem dat niet deugt, dat is al tijden zo (met uitzondering van vorige handelsperiode, voortreffelijke MvF!) en je bent hypocriet als je vindt dat het niet zo is. Maar om dit nou te verbloemen met een belofte, waar het hele volk op hoopt en die alom verwachtingen schept. Toch jammer. Uitermate jammer zelfs. Daarom nu, bij deze, mijn voorstel:
Rockenfellaria.

De nieuwe stad, hét metropool, hét central business district! Volg mij in deze strijd tegen onrecht, volg mij voor rechtvaardigheid, volg mij voor meer spelplezier en meer geld en meer van alles. Rockenfellaria, het maakt je dromen waar, je obsessies zijn aanwezig en aan je lusten zal je niet tekort krijgen.

Join the Cause
Break down the government.

Vriendelijke groet,

NIET jullie toekomstig leider, gewoon ik, Rockenfeller, die het beste met jullie voor heeft en er wat van wil maken!