MIP-Awards zijn terug!

Auteur: bonanza

Het is weer zover: de MIP-Awards duiken deze handelsperiode weer op in de hele Federatie. Zij die al periodes lang snakken naar erkenning voor hun goede werk, worden misschien sneller beloond dan ze zelf gedacht hadden.

MIP staat voor Miniconomy International Player Awards en geldt dus voor alle inwoners van de Federatie, ook de Engelstaligen. Net zoals de vorige edities (die intussen weer even geleden zijn), bestaan de Awards uit drie delen. Eerst is er de nominatie-fase waarin iedereen burgers per Award kan opgeven die volgens hen zouden moeten winnen. Vervolgens is er de stem-fase waarin de 5 meest genomineerde namen zullen kunnen teruggevonden worden. Alle inwoners van de Federatie krijgen dan de kans om op één van deze 5 genomineerden te stemmen. Tot slot volgt er in de laatste week van de handelsperiode naar vast gebruik een grote show waarin de winnaars worden bekend gemaakt en worden gevierd.

Zoals steeds zullen er weer prachtige prijzen te winnen zijn die in de vorige edities kon oplopen tot 10.000 ISH en een hele ronde PM! Net zoals toen maken we graag gebruik van jullie gulle goedheid. Het is weer mogelijk om een Award naar jouw naam of organisatie te laten vernoemen, zodat die in alle communicatie mooi in beeld komt. De ultieme marketingtool dus. Biedt komende week nog mee in de club van The Miniconomist!

Tot slot roep ik jullie graag op om alvast jullie nominaties door te geven via de volgende website: http://tinyurl.com/MIP-AwardsR109. Ik wens iedereen erg veel succes en dat de beste mogen winnen!