De Nationalistische Volkspartij gaat Nationaal

Auteur: Mr. Puissant

U leest het goed, de Nationalistische Volkspartij, de negende partij die ondertussen is opgericht, heeft na zijn oprichting de bevolking direct wakker geschud met 2 toespraken die gehouden werden in Kronenburg. Daarmee vielen ze direct in de aandacht. Even een fragment:

“Voor u burger, is het niet de zin: “Ik GELOOF!” maar de zin “IK STRIJD!”. Door alle neuzen, in één richting te wijzen, namelijk de richting van de overwinning en de winst, zal men een economie bekomen, die ons allen te goede komt! Het is aan u, de Cyberische burger, om de juiste man aan te duiden om een duidelijke staatsstructuur te ontwerpen. Het is aan u, de Cyberische burger om te kiezen voor een nieuw beleid, dat zowel u als uw geld verdedigt en vermeerdert!”

De partij stelt een staatsstructuur voor waarbij men steunt op drie pilaren of politieke overtuigingen. Namelijk Socialisme, Liberalisme en Nationalisme. Het laatste zou de twee andere overkoepelen. Over de staatsstructuur zelf is nog niks medegedeeld, maar het zou gebaseerd zijn op deze overtuigingen.

Of deze partij, die aan de ene kant een mooie mix is en aan de andere kant vrij extreem een verandering gaat brengen, zal de tijd uitwijzen.

Video Nationalistische Volkspartij