Het kerstverhaal

Auteur: ikenco

Ooit, ergens op de Noordpool, was er een elfje in dienst van de Kerstman. Jammer genoeg door de klimaatverandering en nog een aantal vreemde factoren heeft de Kerstman nu gekozen om zijn elven en zijn huis te huisvesten op een klein eilandje in de Stille Zuidzee. Hier werkten de elfjes van de Kerstman heel hard om ervoor te zorgen dat zij alle cadeautjes maakten en dat ze natuurlijk ook op tijd af zouden zijn.

Toch waren er een aantal crimineeltjes die de cadeautjes wilden stelen. De crimineel achter deze organisatie heette noglar, samen met andere criminelen die hij uit Zwollar en Nasdaqar had gehaald. In zijn luxueuze paleis dat hij in Cyberiƫ had laten bouwen, bestuurde hij zijn organisatie.

Het huisje was geheel van glas en er kwamen vaak mensen kijken of ze een muziekje konden aanvragen. Toch was er meestal niemand thuis en als ze al iemand zagen was die aan het eten. Dat klopte natuurlijk ook niet helemaal. Noglar, die een geschat kapitaal had van 12.251.667 I-Shells had een luizenleventje, behalve als de politie langs kwam.

Meneer was een echte gangster, die de cadeautjes van de Kerstman wilde pikken en zo niemand meer de Kerstvreugde toewensen. Een snood plannetje werd bedacht om alle cadeaus weg te halen. Samen met de andere criminelen ging Noglar zelf op pad om de cadeaus uit de opslagplaats van de Kerstman te halen.

Eenmaal na een reis van een aantal dagen richting de Stille Zuidzee kwamen Noglar en zijn criminelen aan bij het eiland van de Kerstman. Noglar keek op zijn horloge en zag dat het al 20:01 uur was. Ze besloten een tentje op te zetten en te gaan slapen, het was tenslotte al bedtijd geweest.

De ochtend dat ze wakker worden en ze uit hun tentje keken waren ze omsingeld door elfjes. Ze moesten meelopen richting het huis van de Kerstman en zich verkleden als elf. Door deze moderne tijd werd er al snel een foto van gemaakt en op het internet gezet, en zo stond Noglar met zijn elfjes mooi voor gek voor iedereen.

En ze leefden nog lang en ongelukkig!