Een woord van de eindredacteur

Auteur: Eindredacteur

Een week geleden rolde hij uit de pers, mijn allereerste eigen The Miniconomist. Trots dat ik was, liet ik hem al gauw zien aan jullie, het grote publiek. Vooral het artikel van The Minic kreeg een groot applaus. Ik als eindredacteur ben ook zeer blij met zulke artikelen. Helaas echter, was het grootste nieuwsfeit van de week net te laat voor de persen.

Jullie hebben het vast wel gehoord, Remcowouter is de nieuwe voorzitter van de Federal Union. Eindelijk hebben we een nieuwe voorzitter, en wat voor een. Hij is ondertussen 35 handelsperiodes Federal af, maar is stiekem altijd nog wel bezig gebleven voor de Federatie. Is het niet door geheime gesprekken met Wouter, dan wel het testen van nieuwe technieken in onze Federatie. Deze functie kan hij maar mooi op zijn imposante CV zetten.

Naast dit nieuwsfeit, kwam plots Alecto, President van Ibisha, met een interessant topic over de toekomst van Ibisha. Mr Geld, President van Cyberiƫ, besteedt hier uitgebreid de tijd aan in zijn artikel.

De burgemeester van Kronenburg raakte afgelopen week ook in opspraak. Hij zou het Parlement en haar leden hebben beledigd. Desbetreffende burgemeester, martijn5, geeft in zijn artikel tekst en uitleg, naast zijn kijk op de handel.

Ik wens jullie opnieuw een prettige leestijd toe.

En uiteraard namens de gehele redactie:

Vrolijk Pasen!

Interim-eindredacteur,

Tresias Aegirsson