Een woord van de eindredacteur

Auteur: Eindredacteur

Helaas zat er vorige week geen editie in, maar wees niet getreurd, u leest nu een nieuwe editie! En er zullen er zeker nog velen volgen. Maar wat een zaken zijn er voorbijgekomen de laatste tijd. Andoversr2 heeft al zijn rechtszaken verloren over de aanstelling van een nieuw lid bij de Hoge Raad en een nieuwe voorzitter. Toch moeten we er iets van leren denk ik. Het kan in een internationaal spel niet zo zijn dat alle belangrijke functies worden uitgevoerd door Nederlandse spelers, er moeten naar mijn mening ook andere talen vertegenwoordigd worden in zulk soort organisaties. Niet omdat de kwaliteit beter wordt, maar om het spel actief te houden.

Nog meer opvallend nieuws komt er uit Digitalië, de koning COE is failliet geschoten. Niet door een Digitaliaan maar als ik de geruchten mag geloven, door een Cyberiër. Hierdoor zijn er verkiezingen georganiseerd door het Stedelijk Bestuur in Digitalië. Verkiezingen in Digitalië? Jazeker, zo kan je het omschrijven. Ik vraag mij af wie er zo gek is geworden om daar aan te beginnen. Is het een erfenis van de inval van Alvarez? Ik geloof van wel, en dus moeten we concluderen dat Alvarez toch iets te weeg heeft gebracht.

Om even stil te staan bij de inhoud van deze editie: Onlangs heeft Rednax de club ‘Smartboard’ geopend. Hier zijn een aantal interessante discussies gevoerd, onder andere over burgemeesters die handelen. Ronald geeft in zijn artikel een kritische blik over dit fenomeen, met name over de gevolgen wanneer men het opnieuw verbiedt.

Er is ook al enige tijd een discussie omtrent de positie van Ibisha Island. Alecto, een bekende Ibishiaan, schrijft hierover in zijn artikel en het is zeker de moeite waard dit door te nemen.
Daarnaast heeft de Federal Government in samenwerking met het Federal Bureau voor Statistiek interessante statistieken aangeleverd. Kijk aan het eind van de krant voor een overzicht hiervan en een bijbehorend artikel.

Ik wens u veel leesplezier!

Interim-eindredacteur,
Tresias Aegirsson