Een woord van de eindredacteur

Auteur: Eindredacteur

Tja, waar zullen we eens mee beginnen. Een aantal hoogtepunten van de afgelopen tijd in onze Federatie zijn toch wel de aankondiging van een aantal nieuwe bestuurders. The Minic zal vanaf komende handelsperiode de Federal Union voorzitten en sinds deze handelsperiode zit ondergetekende de High Council voor.

Maar zijn deze veranderingen wel goed? Zitten zij daar op hun plaats, daar zal vast en zeker de komende tijd over geschreven gaan worden door de journalisten van deze krant. Dat zelfde geldt natuurlijk in minder mate voor de nog altijd vrij nieuwe Federal Coordinator, waarmee binnenkort een exclusief interview wordt afgenomen. De bedoeling was om dat deze editie al te publiceren. Echter door een communicatiefout, is dit er niet van gekomen. Daarom zullen er twee interviews met Digitalianen worden gepubliceerd.

Naast deze interviews zijn een aantal kleinere artikelen te vinden in deze editie. Een aantal artikelen zijn van de hand van Rats! over Digitalië, dat uitgebreid wordt belicht dus deze editie. Daarom is de eindredactie ook enorm dankbaar voor de artikelen van Sesam en Tranqer over Cyberië.

Naast deze artikelen zijn er nog artikelen van Mr Geld en Naamloze.
Vanwege het feit dat deze editie vol staat van artikelen over Digitalië, vindt de redactie het niet gepast om handelsstatistieken toe te voegen.

Uiteraard kan in dit artikel niet om het feit heen gegaan worden, dat sinds deze handelsperiode bonanza officieel zijn eindredacteurschap heeft ingeleverd. Tresias Aegirsson is nu officieel eindredacteur. Dat betekent natuurlijk dat er een aantal wijzigingen zullen worden doorgevoerd.

De volgende veranderingen zijn belangrijk om te weten:
– Nieuwe handelaren met een editordiploma. Dit betekent dat er ook een aantal handelaren hun diploma zal verliezen.
De volgende personen staan op de lijst om hun diploma te verliezen:
Alecto
Andoversr2
dj ricky
Ralgon
Rednax
Ronald
Zoe gek wie sjek

– Een andere indeling van de deadlines. Normaal kwam de editie vaak al op donderdagavond uit, tegenwoordig zal dit per week verschillen. Dit ligt aan de tijd die de eindredacteur heeft. De volgende tijdstippen zijn mogelijk:
donderdagavond 21:00, vrijdagmiddag 16:00 en zaterdagmiddag 12:00. Dit zal iedere maandagochtend worden aangekondigd.
– Ook zal er iedere week gepoogd worden om een bepaald onderwerp in de spotlights te brengen. Deze week staat voor een groot deel in het teken van Digitalië. Volgende editie zal gepoogd worden om Virtua in het zonnetje te zetten.

Ik wens u veel leesplezier toe de komende tijd!

Hoogachtend,

Uw nieuwe eindredacteur.