EPISC is terug!

Auteur:Naamloze

De meest willekeurige en enige blijvende particuliere wedstrijd van de Federtie komt er weer aan. De EPISC (El Peso International Shoot Contest, red.) is de wedstrijd waar je de snelste schutter kan worden van de hele Federatie. Dat staat altijd leuk op je curriculum. Het mooie is, je weet nooit wanneer hij komt en of hij doorgaat. Dus misschien is dit wel de laatste keer!

Het spel werkt als volgt. De burgemeester van El Peso maakt een vierkant gebied waar de wedstrijd plaatsvindt. Het grote ‘EPISC park’ wel te verstaan. Daar zijn geen officieren of CBI-agenten in de buurt. Twee deelnemers dolen door dit grote park tot ze elkaar tegenkomen en als ze dat doen schiet de snelste de ander het ziekenhuis in (gewoon één schot is genoeg). In de tweede helft gebeurt precies hetzelfde. Staat het dan gelijk, dan komt er een verlenging. De winnaar gaat door naar de volgende ronde.

Wil je deelnemen of sponsoren, dan kan je je bij de EPISC Club gratis inschrijven. En als je wordt opgeroepen voor een ronde schieten, vergeet dan niet 20 buskruit, één pistool en genoeg kogelvrije vesten mee te nemen. Dus zijn jouw (*** Gecensureerd door de Eindredactie) of heb je op handelsgebied al genoeg bereikt, schrijf je dan snel in en maak tevens kans op harde I-Shelletjes. De organisatie hoopt weer dat de hele Federatie mee kan genieten van de echte mannen en vrouwen die daar op lijken!