Voormalig auteur TMC flatert

Auteur: Rats!

El Peso – Na een lange vakantie, waarin hij al het geld dat hij als Staatssenator en als reporter voor deze krant verdiende verbraste aan drank en gezelschapsdames, verscheen Rats! opeens weer in het El Pesoaanse straatbeeld.
Toen hij via het internet de uitermate bekwame website van The Miniconomist bezocht, probeerde hij zijn oude paswoord en wat bleek? Het werkte nog! In een impulsieve bui stuurde hij het volgende bericht de wereld in via de NewsFeed:

“Meer dan 15 ronden nadat gewezen politicus, crimineel en algemene voorziener van drama en sensatie Rats! voor het laatst actief was in de Federatie, blijkt dat hij nog steeds Editor is. Een vreemde gebeurtenis waar de 22-jarige handelaar dan ook gretig misbruik van maakte.”

Jammer genoeg konden de gevestigde instanties het grapje, dat in Cyberië, Digitalië en Virtua te zien was, minder appreciëren, en hij werd dan ook al snel van zijn Editor-status verlost, terwijl het bericht quasi onmiddelijk verdween.

“Ik was impulsief en dat heeft mij mijn status gekost”, aldus de auteur, “maar ik hoop hem snel terug te verdienen, aangezien ik van plan ben weer enkele stukjes te schrijven voor TMC. Tot de plannen horen verslagen met Digitalianen, zoals ik vroeger al eens deed, en misschien enkele nieuwe dingen. Het spijt mij voor de overlast die dat Newsfeed-bericht heeft opgeleverd overigens.”