Een woord van de eindredacteur

Auteur: Eindredacteur

Ik was net op het kantoor aangekomen van The Miniconomist, toen het bericht binnen kwam dat de Federale Overheid een mededeling zou maken. Ik zette direct de televisie aan en begon te luisteren.

De laatste tijd hebben we gezien dat het criminele aspect van de Federatie flink wordt teruggeslagen door wetgeving. Het Federale Statistische Agentschap(FSA) heeft een dramatische daling van criminele activiteiten gemeten in sommige landen. Ze hebben erop gewezen dat deze daling niet alleen komt door meer actief patrouillerende agenten of oplettende burgers maar vooral door de hoge automatische boetes die ingesteld zijn door verschillende Overheden. Deze automatische boetes vereisen niet veel activiteit en zijn een makkelijke bron van geld.

De meer crimineel ingestelde burgers van de Federatie hebben terecht geklaagd over deze situatie en het FSA heeft ons geadviseerd om nog eens te kijken naar de criminele aspecten van het spel. Ze hebben zelfs gedreigd om inside-informatie te vertellen aan criminelen, waardoor zij beter zijn in het onopgemerkt blijven in zogenaamde ‘Hoge boetes landen’.

Wij als Federals zien dit niet graag gebeuren en zijn op zoek naar passende oplossingen waarbij landen nog altijd zo veilig kunnen zijn zoals zij dat zelf willen, maar waar deze veiligheid niet meer zo makkelijk gewaarborgd kan worden door hoge boetes, zonder enige moeite. Daarom hebben wij een internationale organisatie gevraagd om met een plan te komen.We moedigen echter iedere burger aan om mee te denken en hun meningen en ideeën te geven over dit onderwerp. Criminaliteit en de gerelateerde veiligheidssector staan hoog op de lijst van zaken waar wij de komende rondes naar gaan kijken.

Jullie zijn vrij om hierover te discussiëren op iedere plek die jullie willen en wij zullen die discussie op de voet volgen. Let op dat discussies hier niet toegestaan zijn.

Passende oplossingen om de hoge boetes te vervangen, maar de veiligheid te waarborgen. Dat is een behoorlijk lastige taak voor de Federatie. Zeker gezien er landen die graag criminaliteit zien en dan te bedenken dat er zelfs een land is waar het gemengd is. Stel dat de boetes daadwerkelijk afnemen. Dit zal gevolgen hebben voor de staatskassen, maar wat voor gevolgen? Gezien er ideeën zijn om de invloed van alarmen en camera’s te veranderen, zullen de staatskassen hierdoor ook beïnvloedt worden. Het FSA is op dit moment hier de invloed van aan het uitrekenen en zal binnenkort met een rapport naar buiten komen.

Uiteraard vind ik dit persoonlijk een interessante discussie, zeker gezien ik al enige tijd pleit voor het veranderen van het financieel systeem, wellicht zou deze verandering al moeten plaatsvinden door veranderingen in de veiligheidssystemen. Hiervoor zijn echter wel veel experts nodig die zich erover zullen buigen. Over dit onderwerp zullen we de komende tijd vast en zeker meer kunnen lezen.

Er is de laatste tijd redelijk veel gebeurd in Digitalië. Een anonieme verslaggever heeft ons daarover verder geïnformeerd. Vragen omtrent de identiteit van deze verslaggever zullen niet worden beantwoord.

Rednax heeft zijn mening over de Federatie en de landen maar eens op papier geschreven, deze woorden zullen veel lossen maken volgens mij. Dus lees daarom vooral dat artikel eens.

Daarnaast hebben we op verzoek van een aantal handelaren de hand weten te leggen op de lijst met de aantal geproduceerde producten. Hierdoor kun je je eigen marktaandeel eenvoudig uitrekenen!

Tevens wil ik benadrukken dat de verkiezingen zijn begonnen, exit-polls voorspellen een spannende strijd in Cyberië!

Veel leesplezier!

Eindredacteur,

Tresias Aegirsson