Koningin Bisi failliet

Auteur:Digitaliaanse Reporter

Een paar nachten geleden klonk er een zware explosie in Monapoli, de hoofdstad van Digitaliƫ. De explosie vond plaats bij de residentie van koning Jory die direct beschoten werd door een groepje criminelen. Na een klein vuurgevecht werd koning Jory per helikopter afgevoerd naar een ziekenhuis in Nederland en eiste Bisi de troon op.

Nadat Bisi aan de macht was gekomen, werd er in de senaat al snel geconcludeerd dat Bisi haar naam niet in het Koninklijk Register stond en dus onwettig gekroond was. Waarschijnlijk werd er opdat moment door vooraanstaande Digitalianen een plan gesmeed om het recht te laten zege vieren door Bisi te onttronen.

In de ochtend van 31 Juli werd door COE het internationale persbericht gelanceerd dat konigin Bisi haar taken moest neerleggen vanwege haar verwondingen. COE meldde zo dat DROP TABLE players in de voorgaande nacht de zwaarbewaakte villa binnendrong. Bewapend met explosieven en geweren richtte DROP TABLE players voor meer dan 20.000 I-shells schade aan in de luxe villa en omstaanders, die waker geschrokken waren door de explosie en vuurschoten, zagen hoe Bisi ook per helikopter naar Nederland werd afgevoerd.

Na een illegale regeerperiode van 36 uur door koningin Bisistaat nu de kroon weer op het hoofd van een wettelijke opvolger, DROP TABLE players.