Digitalië kan beter spelen op federale veranderingen

Auteur:Naamloze

Deze week heeft marcelbuter een internationaal verdrag voor meerdere periodes op het gebied van criminaliteit geweigerd. Digitalië mag in zijn handen knijpen om deze actie. Wie mijn visie over de veranderingen van criminele acties heeft gevolgd kan simpel begrijpen waarom. De boetes zijn namelijk een klein deel van de reden dat het lastig is om aanslagen buiten Digitalië te plegen.

De grootste vijand van criminaliteit zijn namelijk niet de boetes buiten het criminele land, maar de veranderingen die de federalen periode naar periode hebben opgestapeld. Nu Digitalië welwillend heeft onderhandelt maar de Federal Union is blijven omzeilen als optie door een ‘gebrek aan vertrouwen’ in het orgaan en Ibisha de boel heeft opgeblazen kan niemand hun de schuld geven van deze impasse.

Als gevolg zou je kunnen zeggen dan de bal nu ligt bij de federalen. Zij dienen nu als gevolg van enkele periodes dom gesteggel de criminelen de hand toe te reiken en acties voor hen te nemen. Acties als een verlaagde pakkans, manieren om hogere boetes te omzeilen, schades te verhogen en bankruptgrens te verlagen. Ik geloof niet direct dat dit een geniale move van de Digitalianen was, maar als de federalen daad bij woord houden dan kunnen ze zich in de handen knijpen en marcelbuter een bedankbriefje sturen.