Een woord van de Eindredacteur

Auteur:Eindredacteur

Er is actie ondernomen tegen de Minister van Justitie in Cyberië. Het Parlement blijft echter alsnog slapen. Cyberië stevent af op de eerste handelsperiode zonder officiële rechtbank. Een regelrecht dieptepunt.

Er gaan steeds vaker stemmen op om het Cyberische bestuurssysteem totaal te veranderen, maar wanneer gaat dat toch plaats vinden? Experts vermoeden dat de volgende handelsperiode een uitgelezen kans is. Een altijd grote partij, Lijst Joep Eerlijk, lijkt haar vertrouwelingen in het Parlement kwijt te raken. Nieuwe Democratie heeft namelijk aangekondigd niet mee te doen met de verkiezingen. De verkiezingen gaan binnenkort open, dus het kan razendspannend worden. Alhoewel Sterk Cyberië een enorme voorsprong lijkt te hebben.

Op internationaal vlak is de eerste poging iets te bereiken op een mislukking uitgelopen. Naar verluid heeft Ibisha Island een voorstel voor een Internationaal Akkoord afgewezen. Marcelbuter is een lastige President om mee om te gaan blijkt. Of het de andere regeringsleiders gaat lukken Ibisha Island volgende handelsperiode wel over te streep te trekken is nog maar de vraag.

In deze editie staat daarover een artikel in, van de hand van Naamloze. Hij heeft tevens geschreven over handelstactieken en in het speciaal skillverdelingen en de steden die daarbij horen.

Le Vainqueur heeft de moeite genomen om zichzelf in de spotlights te krijgen voor de aankomende verkiezingen. Stemt u op hem?

Veel leesplezier!

Eindredacteur,

Tresias Aegirsson