Ibisha – They are back [HELP]

Auteur:Tranqer

Ik kreeg vorige ronde al onheilspellende berichten over Ibisha. Met een zekere argwaan, maar tevens een grote nieuwsgierigheid keek ik uit naar hun prestatie deze ronde.

Dat ze de start niet gemist hebben mag duidelijk zijn. Binnen Ibishaanse kringen is zelf te horen dat ze hun beste start ooit hebben meegemaakt. In de eerste dagen was nog niet duidelijk wie de rondewinnaar kandidaten waren. Maar na dag drie dagen werden Moonpoker, Bell en Forsties zichtbaar koplopers.

Sinds maandag is Ibisha bezig met de uitbouw van hun internationaal imperium. Op imponerende wijze werd er in elke buitenlandse stad minimaal 1 MV opgericht. Taxi MV’s worden zo uitgebouwd, havenkavels werden omgebouwd tot havens, en grondstoffen MV’s staan in voor het verslepen van alle mogelijke grondstoffen naar Ibisha. Elke handelaar moet voor zich instaan voor de verscheping van zijn product, waardoor 10 sq shops uitgebouwd worden door de MV’s. Geen enkele stad, op de Digitaliaanse na, kan eronder uit.

Het wordt moeilijk te voorspellen wat het gaat eindresultaat zal geven. Evenzeer is het in een glazen bol kijken als Ibisha deze intensiteit zal aanhouden. Het is alvast een aangename opflakkering op concurrentie gebied.