De Cyberisch Droom

Auteur:Le Vainqueur

De Cyberische droom, ontstaan door de pioniers die Cyberië stichtten, versterkt door de wilskracht van het volk en uitgevoerd door de kracht van zijn economie was levendig bij elke burger van de federatie. Het sterkte het volk, liet het geld rollen en opstapelen. Het bood elke mens een kans op een bestaan in de top 20.

Tot zover de geschiedenis van de wilskracht van de Cyberische economie. Door hoop, en volhardendheid van velen handelaren werd de motor geschapen, en daarmee ook de droom. Een droom? Een droom van stijgende aandelenbeurzen, stevige winsten, uitgebreide handelsnetwerken en dat allemaal onder de vaandel van Cyberië. Jaren en jaren was Cyberië de grote huismoeder van de federatie, maar dit is niet meer. Vervallen steden, volksverhuizingen naar andere oorden, politieke systemen dat falen door ouderdom… een land waar de Cyberische droom niet meer huist.

Laten we samen dat geld weer rollen en stapelen, dat volk weer versterken en vooral die droom weer dromen! Cyberië kan weer een grootmacht worden, mits de juist politieke aanpak. Cyberië dient weer de lakens uit te delen in de federatie. Het moet het voorbeeld zijn in de federatie en vervolgens ook creatief over de boeg komen om de internationale politiek te beheersen. Het moet de leiding nemen en vooral duurzame oplossingen aanbieden voor elk land in de federatie, en zo zijn aloude positie weer in te nemen van democratische grootmacht, die het handelsperiodes geleden had!

Het is een kwestie van politiek, om de economie weer te herstellen over het gehele land. Conservatief zijn is geen oplossing, afhankelijk zijn nog minder want wij als Cyberië moeten dringen werken aan een droom, onze droom van één bloeiend Cyberië. U bent degene die nu geschiedenis kan schrijven,
dus, waardige landgenoten, het is niet de vraag wat Cyberië voor u kan betekenen op dit moment, maar wat u voor Cyberië kan betekenen!

Cyberische Centrum Partij, want U bent toe aan verandering
ccp.webege.com