Een woord van de eindredacteur

Auteur:Eindredacteur

Editie 2 van deze handelsperiode. Een rijkelijk gevulde editie wel te verstaan. Met vanuit mijn kant een beloofd artikel over de Federal Union. De organisatie die weer een tijd als voorzitter The Minic zal hebben. Gefeliciteerd met deze benoeming, The Minic.

Maar er is meer. Naamloze heeft de statistieken van het Cyberisch Bureau voor Statistiek ontvreemd en is er mee aan de slag gegaan, wat tot een heuse index heeft geleid. In drie artikelen geeft hij meer uitleg hierover en toont hij een aantal interessante gegevens.

Tranqer heeft net als vorige editie, een artikel geschreven over het bloeiende Ibisha Island. Waarom dat zo goed gaat, kun je met dit artikel en de artikelen van Naamloze waarschijnlijk wel gaan verklaren.

Onze financiƫle redactie heeft een van de leden van de Federal Government zover gekregen om extra statistieken te geven. Dit zijn de top-20 plekken wat betreft de nettowaardes, per stad gezien. Ben jij als enige heel rijk of zijn jouw stadsgenoten ook rijk? Kijk snel bij de statistieken.

Wenst mij niets meer dan heel veel leesplezier, wat zeer zeker goed gaat komen!

Eindredacteur,

Tresias Aegirsson