Een woord van de eindredacteur

Auteur:Eindredacteur

Poeh, wat een editie. Het is een zeer rijkelijk gevulde editie geworden. Ik zal het dan ook kort houden deze week. We hebben deze editie weer cartoons. Garfield is ontwaakt uit zijn zomerslaap, en pakt meteen uit met twee cartoons. Een daarvan is zelfs internationaal, dus speciaal daarvoor een Engelse editie van The Miniconomist!

Naast deze cartoons, heeft COE weer gewerkt aan een aantal statistieken en daarbij zijn interessante resultaten tevoorschijn gekomen. Het gaat hierbij over criminaliteit, de hoofdvraag hoe veilig jouw land is, kun je zelf gaan beantwoorden.

The Minic heeft enkele uren besteed aan het schrijven van een artikel over de rechtspraak in onze Federatie. Een opmerking vanuit mijn kant hierbij, is dat er hoogstwaarschijnlijk binnenkort een totaal nieuwe dimensie aan de rechtspraak zal worden toegevoegd. Meer hierover is hopelijk binnenkort uitgebreid te lezen in deze krant.

Le Vainqueur, partijleider van CCP, heeft naar aanleiding van de staatsgreep zijn partij nog maar eens extra duidelijk op de kaart gezet zodat men went dat die partij voor democratie is. Ook Chiara Alvarez besteedt hier aandacht aan in haar artikel.  Daarin wordt ook het een en ander verteld over de wijzigingen van de boetes in Cyberië.

Tranqer en Torpedo 7 hebben beiden een artikel geschreven over hun handel in Digitalië.

Naamloze heeft een fout in het budgetsysteem gevonden en bericht hierover in zijn artikel, wat deze fout precies is, kun je daar dus lezen.

Dan nog even dit, zojuist is besloten dat het woord van de dag “Epibreren” is. Wat dit betekent, is na te vragen bij Federal Assistant. Gelieve hem wel echter met liefde te behandelen, hij schijnt nog al vaak woede-uitbarstingen te krijgen.

Veel leesplezier!

Eindredacteur,

Tresias Aegirsson