Een woord van de eindredacteur

Auteur: Eindredacteur

Nadat vorige week de inhoud van de privéclub van MCRecruitment te lezen was in een artikel, is het deze week de beurt aan de privéclub van CCP. De eindredactie heeft de hand weten te leggen op stukken uit deze club. U kunt hier meer over lezen in het artikel van Luis Alvarez.

Uiteraard besteedt deze krant aandacht aan de afgelopen MC Quiz. Ikenco heeft voor deze krant een uitgebreid verslag gemaakt van het verloop! Altijd al willen weten hoe zo’n quiz dus in elkaar steekt, lees dan vlug het artikel van Ikenco!

Hubinho1 heeft afgelopen week een poging tot een aanslag op zijn leven meegemaakt. Lees dit spannende verhaal dan ook maar snel!

Dan nog even dit, zoals jullie vast wel hebben gemerkt, heeft Luis Alvarez aangegeven geen voorzitter meer te zijn van de Hoge Raad. Die eer valt nu toe aan CIT. Luis Alvarez heeft aangegeven dat hij zeer binnenkort volledig stopt met de Hoge Raad. Als hoofdreden geeft hij aan dat hij zich meer wil gaan focussen op handelen en de krant en minder op politiek terrein. Uiteraard waren er ook andere redenen, maar daar liet hij zich niet over uit.

Rest mij nog jullie veel leesplezier te wensen!

Eindredacteur,

Tresias Aegirsson