Nationale Cyberische Universiteit

Auteur:Le Vainqueur

NCU, of Nationale Cyberische Universiteit, zou een instituut zijn door en voor spelers dat informatie verzamelt, onderzoekt en verspreid. Het zou deze informatie ook bundelen tot een hoogstaand leesbaar onderwijs in Cyberiƫ

Dit instituut zou vervolgens deze richtingen aanbieden:
Doctoraat: (6 rondes)

– Geschiedenis
– Politieke wetenschappen
– Economische wetenschappen (het onderzoeken hoe de economie verloopt in de federatie)
– Juridische wetenschappen (het gerecht systeem)

Licenciaat: (4 rondes)

– Sociale wetenschappen
– Criminologische wetenschappen
– Handelswetenschappen (het onderzoeken hoe een individu het meeste winst maakt)

Elke richting heeft een rector, elke rector moet per TMC editie een publicatie doen van een onderzoek in zijn vakgebied. Rectoren functioneren tezamen ook als denktank. Een rector heeft twee taken: de vastgestelde stof doorgeven aan studenten (wat de universiteit al bezit aan kennis), en met de student niet vastgestelde stof verzamelen en inkaderen (wat de universiteit moet onderzoeken).
Wie interesse heeft om Cyberiƫ te laten functioneren als beschaafde maatschappij, kan mee doen aan het publieke debat in het ministerie van onderwijs. Mensen die wensen om de universiteit te helpen vormen, en actief deel te nemen aan het project kunnen contact op nemen met Le Vainqueur of andere bestuursleden van CCP.

We zijn wat we denken, uit wat we zijn ontstaan onze gedachten. Met gedachten maken we onze wereld. Laten we grootst denken!