Een woord van de eindredacteur

Auteur: Eindredacteur

Een weekje van vergeten lijkt het wel te zijn. Zo was ik vergeten om statistieken op te vragen, ik zit totaal niet in mijn ritme door een drukke maandag, waardoor ik nu het gevoel heb dat het nog altijd maandag is. Gezien ik “zo” gebruik, betekent dat ook dat andere mensen dingen vergeten, of aan het vergeten zijn.

Dat is toevallig ook. De President van Cyberië, Ralgon, vergeet nieuwe parlementsleden aan te stellen, al dan niet bewust. Of dit erg is, zullen we binnenkort tijdens de verkiezingen zien. Wordt een kabinet weer eens echt ergens op afgerekend of zal het Cyberische volk gewoon nog altijd op basis van populariteit stemmen?

Op Ibisha Island lijkt het spannend te worden wie burgemeester mag gaan worden van de President, CIT. Hij heeft namelijk aangekondigd om niet meer als burgemeester te fungeren, naast zijn presidentiële rol. Of dit een echte strijd zal worden, is nog maar de vraag natuurlijk.

In Digitalië lijkt na het geweld, eindelijk wat rust te komen. Koning You Know Me is op weg de orde te herstellen in het oude elitaire land.

Over de machtsstrijd in Virtua weet ik helaas niet heel veel, maar daar gaat het de laatste tijd nogal rustig aan toe, dus ik verwacht zelf dat het nog altijd zo rustig is.

Dan kort over de editie van deze week, Le Vainqueur heeft de editie volgeschreven met drie artikelen! Hulde voor dit werk! Uiteraard zijn er ook statistieken te vinden. De editie is echter wel verlaat door mijn vergeetachtige kop. Mijn excuses hiervoor.

Desalniettemin, veel leesplezier!

Eindredacteur,

Tresias Aegirsson