Een woord van de eindredacteur

Auteur: Eindredacteur

Ik heb het gewoon overleefd, de eerste geweldgolf in Digitalië van deze handelsperiode heeft mij overgeslagen. Maar vele anderen zijn gesneuveld in het geweld dat ontketend werd. Het hoe en waarom lezen we helaas niet terug in deze editie. We zullen echter een extra editie publiceren binnenkort met daarin een artikel over het geweld in Digitalië. Rockenfeller heeft al wel een klein artikel geschreven over dat geweld.

Uiteraard kunnen we niet om de onderwijsdiscussie heen, ik heb mijn eigen ideeën erover op papier gezet. Wellicht helpt het een aantal mensen met een standpunt te vormen.

In de Cyberische politiek is het heibel, althans als we legendlucas mogen geloven. Hij heeft voor deze editie zijn mening over de politiek in Cyberië gegeven. Het is een interessante mening met een goed argument. Benieuwd naar die mening? Lees zijn artikel vlug!

Uiteraard hebben we ook statistieken, met als grote winnaar: Nasdaqar. Een groot deel van de  top-25 omzet bestaat uit inwoners van deze stad. Wat wel opvallend is, is dat Federal Government nog niet is ingehaald! Komt dit doordat in Digitalië de handel helemaal is stukgelopen? De tijd zal het ons leren.

Veel leesplezier!

Eindredacteur,

Tresias Aegirsson