Politiek in nieuwe ogen

Auteur:legendlucas

Lang lang geleden, kwam ik in de politiek. Waarom vroegen velen zich af, ze dachten ow dat mayortje van Zwollar wat doet die nou hier? Dat zal ik je uitleggen, het laatste half jaar had ik erg veel plezier in Miniconomy. Maar dat werd anders toen iemand mijn favoriete baan, Minister van Onderwijs, afpakte.
Ik noem bij deze geen namen *Kuch CCP*. Daarom kwam ik in de politiek .

Nu terug naar het hele belangrijke verhaal. Waar was ik nou gebleven? Owja in Zwollar lekker in mijn huisje. Of nee bij het gerotzooi in de politiek. Ja dat was het. Ondanks dat ik het met veel dingen van CCP niet eens ben, net als mariadoc. Ik vond CCP wel een leuke maar ook serieuze partij. Maar toen kwam het gedoe pas om de hoek. Eerst een ronde dat rednax, die toch verhuisde dus waarom zeuren, mijn beste maat Ralgon niet als president wilde. Hier was ik erg op tegen.
En dan nu weer ruzie tussen die leider van CCP met de moelijke naam, en martijn5. Wie heeft nou de leiding was voor velen de vraag, ook voor mij.

Gelukkig viel het allemaal weer op zijn plaats, maar willen ze nu zelfs de politiek afschaffen? Waarom zou je ruzie maken over wie de leiding heeft, om vervolgens die leiding weer af te schaffen. Raar allemaal, maar ik snap nu dus waarom mariadoc en Cesare af en toe zoiets hebben van: Doe toch ff normaal man. En ik ben het daar helemaal mee eens.

Conclusie? Politiek is een rotzooi momenteel. Maar ga vooral door met rotzooien en daar veel mee verdienen, mensen. Echt een dikke pluim voor hun.