Een woord van de eindredacteur

Auteur: Eindredacteur

Kerst is een tijd van vrede op aarde, een tijd van elkaar liefhebben, omgaan met de mensen die je het meest lief hebt. Maar blijkbaar is in onze Federatie kerst de tijd van elkaar belagen.

Niet alleen de echte criminaliteit heeft toegeslagen, maar ook verbaal zijn er flink wat zure dingen gebeurd tijdens de kerst. Alsof onze Federatie alleen vol zit met onze eigen schoonfamilie. Tussen de maaltijden door zijn er flink wat schoten gelost. Onder andere ikenco en Cogito hebben het niet overleefd. In het artikel van bonanza, ook slachtoffer van veel geweld, valt meer over de criminaliteit te lezen.

Politiek gezien, beefde Digitaliƫ op haar grondvesten nadat Rockenfeller zijn Kroon had afgestaan aan Marcello Alvarez. Deze troonswisseling viel niet in goede aard bij de meeste Digitalianen. Marcello Alvarez zorgde ervoor dat vrijwel niemand in het bestuur kon komen. Nadat hij failliet was geschoten, waren volgens de Digitaliaanse wet alleen HdA en Hofmeester gerechtigd Koning te worden.

Hofmeester leefde het langst van die twee personen. Hij besloot ook nadat de Federals hadden verboden een publieke, bestuurlijke club te sluiten, Het Hof te sluiten voor andere personen. Uiteraard keurde de Federals dit niet goed, waardoor de club open werd en de schutter van Marcello Alvarez zich kon melden om te voldoen aan de Digitaliaanse wet.

De nieuwe beheerder van Het Hof besloot echter posts te verwijderen, waardoor de Federals weer moesten ingrijpen. Digitaliƫ is nu dan ook druk bezig iets te verzinnen waardoor posten niet meer nodig, maar het idee van hun 36uurs limiet om je aan te melden voor het bestuur blijft bestaan.

Uiteraard hebben we in deze verlate editie ook weer de handelsomzetten.

Ik wens jullie dus veel leesplezier en alvast een goed uiteinde van 2013!

Eindredacteur,

Tresias Aegirsson