Een woord van de eindredacteur

Auteur: Eindredacteur

Een nieuw jaar, een nieuwe Federal en een nieuwe drukpers! De oude drukpers was toe aan vervangen, en dit is de eerste editie die met de nieuwe drukpers is gemaakt. U als lezer merkt er nauwelijks wat van, maar waar u als lezer en als inwoner van de Federatie wel iets van merkt, is het feit dat we een nieuwe Federal mogen verwelkomen.

Sugarfree is sinds afgelopen week Federal Assistant. Podje wilde weer te graag handelen. Hij besloot dus te stoppen als Federal, terwijl Zofona en bonanza hun handelen combineren met hun functie binnen de Federale Overheid. Waarschijnlijk is het dan ook daarom dat zij niet zo goed handelen als Podje.

Waar kennen we de nieuwe Federal eigenlijk van? Sugarfree heeft veel gedaan in Digitalië en heeft ook veel gedaan voor deze krant. Hij was vaak interim-eindredacteur. Zou eindredacteur van deze krant zijn, je kansen op het Federalschap vergroten? Wellicht is dat eens leuk om uit te zoeken, welke functies je moet hebben gehad alvorens Federal te worden. Tot op heden lijkt in ieder geval President van Cyberië een vereiste te zijn, dus Joep Eerlijk kan het ook nog worden!

Wat valt er nog meer te zeggen over deze week? Cyberië wordt geregeerd door Hubinho1 en Digitalië door geen Koning momenteel. U leest het goed, geen Koning. Gek genoeg is dat mogelijk, de vraag is alleen wel wie de nieuwe Koning zal gaan worden.

Voor de nieuwste ontwikkelingen op handelsvlak verwijs ik u graag door naar de wekelijkse statistieken!Daarnaast valt er in deze editie iets te lezen over een nieuwe groep die ontstaat in Cyberië, het betreft edellieden die uit de middeleeuwen naar hier zijn komen reizen. Of dit gevolgen gaat hebben voor Cyberië is nog maar de vraag, bronnen vermelden dat het bestuur van Cyberië overweegt om terug te keren naar de middeleeuwen.

Rest alleen nog het volgende: De beste wensen voor het nieuwe jaar, dat jullie maar lekker veel mogen schrijven! Uiteraard wens ik jullie dit toe namens de gehele redactie!

Veel leesplezier,

Eindredacteur,
Tresias Aegirsson