Kort nieuwsoverzicht

Auteur: Eindredacteur

Muntjes ruilen
Handelaren uit onze Federatie zijn massaal weer begonnen met een spelletje muntjes ruilen. De oprichter van onze Federatie heeft naast onze Federatie, ook een munthandelskantoor opgericht. In dit munthandelskantoor is het de bedoeling zo snel mogelijk aan 100 verschillende valuta te komen. Switzisch heeft een speciale club hiervoor opgericht, te heten: GGTC – GreedGame Trade Center

Koning failliet
De handelsperiode was paar een uren oud, of de koning van Digitalië moest al worden afgevoerd naar een ziekenhuis buiten de Federatie. The King 2 kon zijn dokterskosten niet meer betalen. Loco_tazz heeft de troon bestegen. Er gaan geruchten dat deze actie in samenspraak met The King 2 gepland was.

Onvrede over verdeling geld op Ibisha Island
Er heerst al enige tijd onvrede over de verdeling van geld in de Federatie. Ibisha Island zou te weinig geld in omloop krijgen, waardoor er minder exportorders kunnen worden geplaatst en salaris niet uitbetaald kan worden. Zoe gek wie sjek heeft besloten om een club te openen om oplossingen voor deze problematiek te verzamelen.

Zeelui in aantocht
De Federale Overheid heeft aangekondigd dat de Australische Marinevloot onze Federatie zal bezoeken. Dit zorgt voor meer toerisme in de landen waar havens zijn gebouwd. De kapitein van de vloot heeft bevestigd dat aanstaande maandag een intocht zal zijn. Heeft jouw land geen haven? Dan kan het zijn dat je minder toeristen zult krijgen omdat de marine extra veel bekijks trekt van toeristen die anders naar jouw land hadden kunnen gaan.