Een woord van de eindredacteur

Auteur:Eindredacteur

Een chaos. Of liever gezegd, één chaos. Niet alleen Virtua verkeerd in een chaos na een onverwachte verkiezingswinst van Tahmores, er heerst ook chaos in de internationale rechtbank. En door het faillissement van cogito kan je ook spreken van een chaos in Cyberië, al is het daar wat kleiner.

Het lijkt er op dat het alleen in Digitalië en Ibisha Island rustig aan toegaat. Over het laatste eiland klopt het in ieder geval, maar daar gaat het er wellicht te rustig aan toe. Bronnen melden dat ze daar nog altijd lam liggen van de overwinning die geboekt is in de vorige handelsperiode. Maar Emily Skill wist wel de pen te vinden en heeft een artikel over bommen geschreven.

Dan gaan we door naar de Virtuaanse chaos. Na dat de Federale Overheid besloot in te grijpen en de ruzie tussen Aynrand en Tahmores door te verwijzen naar de Internationale Rechtbank, lijkt Tahmores te zijn afgekoeld. Maar daardoor ontstond wel een crisis in de Internationale Rechtbank. Door een aantal posts van Tahmores, besloot de voorzitter van deze rechtbank, YAN, dat het genoeg was en begon met boetes te strooien. Hoe dit allemaal afloopt, kunt u vinden in de Internationale Rechtbank, “International Court”.

The Minic heeft voor deze editie twee artikelen geschreven, waarvoor dank uiteraard. Een van de artikelen gaat over een apart verschijnsel in de vorige handelsperiode. Het bleek toegestaan te zijn om als MV burgemeester te zijn. Wat is er dan nog meer mogelijk? President zijn als MV, waardoor je nooit beschoten kan worden?

Het andere artikel zoomt in op de achievements die behaald kunnen worden. Rednax heeft hierover een aantal gegevens verzameld en een op rijtje gezegd. Via Rednax’ Clinic kan men daar meer over vinden.

dikkerdje heeft een artikel geschreven over zijn standplaats, Eurodam. Daar gaat het al een heel aantal rondes wat minder qua de handelsprestaties. Lukt het ze om dat om te keren?

Uiteraard wens ik jullie veel leesplezier deze editie toe!

Eindredacteur,

Tresias Aegirsson