Een woord van de eindredacteur

Auteur: Eindredacteur

Waar moet ik deze week beginnen? Tahmores is via beschietingen aan zijn einde gekomen. Zijn opvolger AynRand was dolbij, wordt de rust nu hersteld in Virtua? Daar lijkt het wel, dus zijn de ogen nu gericht op Ibisha Island.

Door flink veel geweld is het Nationaal Bestuur nagenoeg volledig failliet. De leden van het Nationaal Bestuur van Ibisha, Ibishan Leadership, zijn nog net op tijd gekozen door voormalig President CIT. Alleen Trahaearn, Rockefeller en Craftsman zijn nog niet failliet. De laatste twee zijn echter niet echt actief te noemen. Het lijkt er op dat Trahaearn dan ook als enige enigszins kans maakt om de volgende President van Ibisha Island te worden. Hij is echter Virtuaan, en dat zorgt voor nogal wat problemen. Volg de clubs Fed Request, Embassy Ibisha en Palacio Presidencial de Ibisha voor het nieuwste nieuws hier omtrent.

In Cyberië lijkt er een vloek te rusten op de positie van Minister van Justitie. Nadat eerst Cogito afgevoerd werd naar Nederland, nam Hubinho1 het stokje van Cogito over, het Presidentsstokje wel te verstaan. Hubinho1 was Minister van Justitie en dus werd er een nieuwe Minister van Justitie aangesteld, siemenrey. Dit heeft daar echter niet lang kunnen van genieten. 48 uur later werd The Minic aangesteld als nieuw bewindspersoon. Maar ook hij kon het niet tot het einde toe door brengen, momenteel is Car-Dealertje Minister van Justitie. Of hij niet bang is om deze functie weer snel kwijt te raken, is nog maar de vraag. De redactie wenst hem in ieder geval succes.

Vanwege het hoge aantal beschietingen, konden we nog geen informatie over het exacte aantal krijgen. Volgende editie zal hier wel aandacht aan worden geschonken.

In deze editie leest u verder een aantal artikelen van Le Vainqueur. In Cyberië is men namelijk ook nog bezig om de staatsvorm aan te passen. Het Parlement lijkt zijn langste tijd te hebben gehad. Valt dit nog te redden? Lees de achtergronden in de artikelen van Le Vainqueur.

Wens ik u voor de rest veel leesplezier!

Eindredacteur,

Tresias Aegirsson