I’ll survive

Auteur:Le Vainqueur

“I’ll survive”, de nieuwste kreet van CCP. Ondanks de vele aanslagen van vermoedelijk SC blijft CCP de regering vormen en de visie tekenen voor ons geliefd CyberiĆ«. Hoe meer kogels hoe standvastiger hun beleid word. Onkruid vergaat niet? Het lijkt er wel op dat CCP voor eeuwig vast geworteld is in de Cyberische samenleving.

Een centrumpartij, een mooi eufemisme voor volkspartij dat vaak linkse gedachten oproept. Het lokt veel stemmen, en niet enkel door bekende en populaire namen. Het is letterlijk het middelpunt van het volk, welke groot handelaar stemt er niet op? Terwijl ze de grootste partij zijn en het meest gesteund worden, zijn hun standpunten verouderd en denkt men enkel aan het overleven van het politieke toneel dat SC geschapen heeft. SC ging bijna hun revolutie doordrukken, toen CCP gesticht werd en met oude namen de verkiezingen overtuigend won. Hun standpunten zijn nooit veranderd, noch doorgedrukt. Verandering? Dat vind je enkel in het extreme, wat volgens de intellectuele geen oplossing is.

Ondanks de intellectuelen heeft de CCP het moeilijk. Het kan met moeite een regering samenstellen, laat staan beschermen. De vete tussen SC en CCP blijft aanslepen waardoor men de ouwe vraag: Democratie VS Dictatuur weer bovenhaalt. SC steunt zelf oppositie partijen met excentrieke voorstellen om een eventuele meerderheid te vormen.

U vraag? Wat heeft dat met mijn winst te doen? Veel! Het is niet omdat u niet aan de politiek denkt dat de politiek niet aan u denkt! En dat is het principe waar democratie op gebaseerd is. Voor u al te veel zweet van de moeite dit te begrijpen, een held in de politiek zult u nooit vinden tenzij deze zich zelf uitroept tot dictator. Het draait om directe inspraak, liberalisme, vrijheid en vooral progressief.

Progressief? Homoseksuelen? Cannabis? Nee, progressief in Cyberiƫ betekent iets anders dan in de oude wereld. Tijd om anders te denken en bereid te zijn om nieuwe stappen te nemen in het onbekende. Oude termen als parlement en indirect niet gebruiken en durven verandering in te voeren!
Hoe langer hoe meer verlies, hoe meer verlies hoe meer ongerustheid. Tijd om die ongerustheid in te zetten voor winst!