Een woord van de eindredacteur

Auteur: Eindredacteur

Ibisha is Virtuaans. Althans daar lijkt het op, na een succesvolle staatsgreep door Ralgon, heeft nu De Nada de Presidentszetels bezet en door middel van een aantal verordeningen Ibisha Virtuaans gemaakt. Dat is uiteraard het nieuws van deze week.

Het is echter nog de vraag of de Federale Overheid deze inlijving wel goed zal keuren. Juridische experts zeggen namelijk dat er fouten zijn gemaakt bij het uitschrijven van bepaalde verordeningen. Of naar deze experts wordt geluisterd is nog maar de vraag, de Federale Overheid kan zulk soort adviezen namelijk gewoon naast zich neer leggen.

Naast deze overname, is ook Virtua weer helemaal in handen van echte Virtuanen. Tahmores heeft het loodje gelegd, AynRand heeft nu de chaos opgeruimd. Er lijkt niet veel meer aan de hand en ze zijn nu hard aan het werk om het wetboek op orde te krijgen. In tegenstelling tot Cyberië, waar de politiek stil is gevallen. Getuigen uit Digitalië zeggen zelfs last te hebben van de muis die zich in het Parlement van Cyberië ophoudt. “Het gepiep is niet te stoppen, en we kunnen het echt overal horen. Wij horen liever het geschreeuw van die politici, dan kunnen we nog wat meer lachen.”

Deze week zijn ook de orders voor de vliegtuigen afgerond, Japanse ondernemers zijn massaal vliegtuigen aan het inkopen. Voor meer informatie daarover verwijs ik jullie graag door naar de club Fed Request.

Deze editie is gevuld voor de rest met statistieken. Criminele statistieken en financiële statistieken. Veel plezier daarmee en succes met het einde van de handelsperiode. Wij houden u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen wat betreft Ibisha Island en zullen indien nodig een extra editie uit brengen omtrent de gehele situatie komende week wanneer u zich in Nederland bevindt!

Eindredacteur,

Tresias Aegirsson