Nog meer criminaliteit?

Auteur: Tresias Aegirsson

Zoals al eerder aangekondigd, zou deze editie extra statistieken bevatten wat betreft criminaliteit. Laten we maar meteen beginnen met een tabel:

Soort Aantal
bankrob 41
bomb 215
hit 11
rob 539
shoot 996
steal 445
Totaal 2247

Er zijn in totaal dus al ruim 2200 criminele activiteiten gepleegd. Dat is veel te noemen, maar we zijn uiteraard meer geïnteresseerd in het hoge aantal beschietingen. 996 schoten, betekent dat er gemiddeld zo’n 55 schoten per dag zijn gelost. Ter vergelijking, in de laatste Golden Editie bleek dat er gemiddeld rond de 40 lag, uitgaande van het feit dat dit eerst hoger lag. De 996 schoten zijn gelost op 68 handelaren. Deze handelaren hebben in totaal 570760 I-shell aan medische schade geleden. Hoe groot was de kans dat je als schutter niet gepakt werd is natuurlijk de vraag. We hebben uitgezocht hoe vaak iemand schoot, en hoe vaak deze wel is opgepakt. Het gemiddelde pakkingspercentage is 53%.  Deze schutters hebben gemiddeld 307,78 I-shell per boete betaald. Hierbij moet wel worden opgemerkt dat twee daders zich niet hebben laten op pakken en daardoor ook niet betaald. Dit veroorzaakt het enigszins lage bedrag. Het hoogste gemiddelde boetebedrag dat is betaald is zo’n 1350 I-shell.

Laten we eens kijken naar het aantal bankovervallen, ook dat is namelijk opmerkelijk hoog. Er zijn maar twee bankovervallers actief, maar deze hebben samen wel ongeveer 40.000 I-shell buitgemaakt bij 1 bank. Dit hebben zij in 41 pogingen gedaan dus. De bank scheen haar beveiliging niet op orde te hebben, ze wilde meer winst maken maar dat bleek zo niet te werken.

Als laatste zullen we kijken naar de bommen. Door het nieuwe beveiligingssysteem van huizen is dat best interessant namelijk. De 215 bommen zijn gepoogd neer te leggen door 13 daders. Deze daders zijn 138 keer van de bombardementen niet gepakt. Helaas kon niet bepaald worden hoeveel slachtoffers de succesvolle bombardementen hebben gemaakt.

Voor zover de criminele statistieken, de redactie denkt dat dit een leuke toevoeging is. Te veel informatie is ook niet goed namelijk.