Een woord van de eindredacteur

Auteur: Eindredacteur

Verkiezingen, in Nederland zijn ze vandaag voor de gemeenteraad, in onze Federatie zijn alweer een tijd terug. Maar de verkiezingen hadden wellicht wel gevolgen voor deze handelsperiode. Viraxje is President van Ibisha geworden en het lijkt er op dat hij geen kwaad in de zin heeft voor het eiland. Terwijl Virtua nog altijd bezig is met plannen voor Ibisha.

Plannen die wellicht snel in de ijskast kunnen gezien de Federale Overheid aankondigde dat er eventuele financiële sancties volgde vanuit de VN wanneer annexatieplannen door zouden zetten.

Wat vindt u in deze editie? Belguim heeft een artikel geschreven over het Ministerie van Onderwijs in Cyberië. Dat eigenlijk een doelloos Ministerie is geworden doordat de Federale Overheid de mogelijkheid heeft afgenomen om diploma’s uit te delen. Alleen Virtua mag dat nog doen. Meer informatie over deze problematiek is te vinden in dat artikel.

Daarnaast is er nog een open brief voor de Federale Overheid van Gelaarsdekat1. Het origineel is in het Engels, en is vrij vertaald door de eindredactie.

Veel leesplezier!

Eindredacteur,

Tresias Aegirsson