Een woord van de eindredacteur

Auteur: Eindredacteur

“Rood! Rood!” Dat werd er een aantal dagen geleden gescandeerd in de straten van Cyberië. Hoorbaar tot in Digitalië, en niet veel later werd het publiekelijk bekend. Entertje, President van Cyberië, kreeg de status van Cheater van de Federale Overheid. Aanleiding? Het slopen van overheidsgebouwen. 

Nu is de reden voor het slopen van de overheidsgebouwen, Achterkamertje, Embassy Cyberia, Parlement, wellicht wat lastiger. Daarover zal dan ook geen uitlatingen worden gedaan door deze krant. Betrokkenen kennen het verhaal en de krant wil geen verkeerd beeld schetsen. Gezien dit echter een column is, wil de auteur van dit artikel echter wel een ding zeggen: Waarom is het gebeurd? Deze vraag zou iedereen die er al dan niet indirect bij betrokken is zichzelf moeten stellen.

Een van de redenen die de auteur van dit artikel zich kan bedenken, is het probleem dat Jonathan Wood aankaart in zijn artikel. Deze krant staat volledig achter dit artikel. De vraag is alleen hoe dit van de ene op de andere dag kan verbeteren. Dat kan niet, het gaat geleidelijk. Een mentaliteitsverandering is hier namelijk nodig.

Naast deze problemen, heerst in de Federatie een groot probleem. Het probleem Ibisha/Virtua. Dat is zo een groot probleem, dat zelfs de VN Veiligheidsraad zich erover buigt. Uw eindredacteur heeft hoogstpersoonlijk een gesprek weten te horen tussen de Voorzitter van de Veiligheidsraad in de maand maart, en de Secretaris-Generaal van de VN. Hoe zich dit gaat ontwikkelen is echter de vraag.

Uiteraard zijn er natuurlijk ook weer statistieken te vinden aan het eind van deze editie. Ik wens u veel leesplezier!

Eindredacteur,

Tresias Aegirsson