Een woord van de eindredacteur

Auteur: Eindredacteur

Ibisha Island – Het ligt waarschijnlijk aan mij, maar het lijkt erop of de Federatie in een winterslaap is gevallen. Terwijl de zomer toch echt al om de hoek staat te wachten. Wat is er toch aan de hand? Alleen Virtua en het noorden van Cyberië lijken echt te handelen. En op politiek gebied lijkt het allemaal ingezakt te zijn. Wat missen we toch?

Gelukkig hebben we nog The Miniconomist. En die is weer prima gevuld. Twee leuke artikelen zijn ingestuurd door Jonathan Wood en onze politiek commentator The MinicJonathan Wood heeft het in zijn artikel over het feit dat hij als rasdigitaliaan naar Virtua is verhuisd. Is daar nu echt beter of leuker of laat staan anders. U leest het in het eerste artikel hieronder.

The Minic heeft voor ons de activiteit van het Parlement in Cyberië onder de loep genomen. Het is niet veel soeps, en hij legt dan ook haarfijn uit hoe dat komt. Zo blijkt er iemand in het Parlement te zetelen die tegen het Parlement is maar er niks tegen doet.

In de tussentijd heeft een nieuwe striptekenaar zijn weg gevonden naar onze redactie en is er deze week een Heinz te vinden naast de wekelijkse Garfield. Wie deze geheimzinnige Heinz is, is nog niet bekend bij de redactie. Wellicht dat we daar binnenkort achter komen.

Ik houd het kort deze week, want ik heb het helaas iets te druk voor een uitgebreider stuk. Maar wellicht dat er volgende week weer een groot opiniestuk van mijn hand instaat.

Ik wens jullie nu nog veel leesplezier toe!

Eindredacteur,

Tresias Aegirsson