Een woord van de eindredacteur

Auteur: Eindredacteur

Ibisha Island – Zo, de handelsperiode zit er alweer bijna op. De laatste editie van deze handelsperiode ligt voor u, en kijkend naar de omzetten lijkt het alsof er veel gebeurd is de afgelopen weken. De handel floreerde in een aantal steden, maar op politiek en sociaal vlak was het rustig.

Uw eindredacteur heeft daarover nog het een en ander geschreven, en maakt daarbij bekend dat deze krant deze activiteiten gaat ondersteunen. Hoe en wat, leest u in zijn artikel.

The Minic heeft deze handelsperiode voor deze krant de politiek gevolgd in Cyberië. Uiteraard kan dan een rapport voor de politiek niet ontbreken. Het artikel is opgedeeld in 2 stukken, het eerste stuk behandelt het lokaal bestuur, het tweede gedeelte gaat over het nationaal bestuur. Via deze weg wil de eindredacteur zijn dank uitspreken richting The Minic en hoopt dat hij nog lang doorgaat.

Vorige editie was er plots een nieuwe strip te lezen. Deze strip was echter een vervanging voor de vertraagde Garfield. Uiteindelijk is besloten ze beiden te plaatsen afgelopen editie. Uiteraard is Garfield86 klasse apart.

Daarnaast zijn er ook weer handelsomzetten te vinden aan het eind van deze editie. Podje heeft de grens van 1 miljoen I-shell omzet gepasseerd. Of dit ook betekent dat hij de handelsperiode wint? Dat is de vraag. Jonathan Wood heeft ook bijna 1 miljoen I-shell omzet gehaald. De vraag is dus wie de grootste winstmarges heeft en niet te vergeten wie de beste MV’s heeft. Het lijkt in ieder geval een zekerheid dat de rondeoverwinning naar Nasdaqar gaat.

Rest mij nu nog jullie veel leesplezier te wensen!

Eindredacteur,

Tresias Aegirsson