Stilte voor de storm?

Auteur: Tresias Aegirsson

Ibisha Island – Eindelijk werkt het eiland naar behoren sinds ik er naar toe ben verhuisd. Het is er rustig. Heerlijk genietend in mijn “Legoland”, las ik uiteraard de verscheidene media. Zo had ik ook de nieuwste vNews gekocht. Tot mijn verbazing echter was hij leeg. Een compleet witte pagina. Wat is er toch gebeurd?

Die vraag stelde ik aan mijzelf. En besloot toen dat het tijd was voor veranderingen, daarom organiseert The Miniconomist volgende handelsperiode een aantal evenementen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de MIP-Awards, maar ook nieuwe ideeën kunnen wel eens worden gebruikt. Zoals een Miss-verkiezing, maar grote kans dat dat dus een Mister-verkiezing gaat worden. Ook een soort sportcompetitie staat op de planning, maar daarvoor is hulp wel nodig om dat in goede banen te leiden.

Nu begon ik dit artikel dat ik dus verhuisd was naar Ibisha Island voor de rust, dus stel je jezelf de vraag waarom ik dan zulk soort dingen wil gaan organiseren. Nu heeft dat een aantal redenen, ik vind de rust die in de hele Federatie heerst maar drie keer niks. Het is gewoon treurig dat er naast handelen zo weinig gebeurd. Het sociale gebeuren is een van de factoren die de Federatie onderscheidt van de rest van de spellen op Internet. En dat mag niet verwateren, echt niet.