Mister Miniconomy

Auteur: Tresias Aegirsson

Ibisha Island – Eindelijk is de Mister Miniconomy-contest(Mr. MC) echt van start gegaan. De deelnemers zijn alle vier bekend. Rednax(Ibisha), Podje(Virtua), Hubinho1(Cyberië) en Torpedo 7(Digitalië) strijden om de titel en sinds begin van deze week is ook bekend hoe het prijzenpakket er uit ziet.

Ze strijden niet alleen om de titel maar nog belangrijker om extra startgeld voor iedere speler uit hun land. Extra startgeld, u leest het goed! De Federale Overheid heeft besloten om door toevoeging van een extra onderdeel aan de wedstrijd het prijzenpakket aanzienlijk uit te breiden. Meer hierover leest u in de club.

Ondertussen heeft iedere deelnemer, exclusief Rednax, zijn antwoorden ingeleverd voor opdracht 1. Derhalve kan deze krant de volgende antwoorden publiceren:

Op vraag 1 was het antwoord Troel & Twexx die samen TenT vormden. Voor de 2e vraag kon men veel verschillende antwoorden gebruiken. Een lijstje officieel erkende maffiafamilies kunt u hier vinden. Vraag 3 was een juridisch lastige vraag. Het officiële antwoord luidt Franklin Ibisha. Gebaseerd op het eigendomsrecht, kan gesteld worden dat indien Riemer_1990 het doorverkocht heeft, ook het eigendomsrecht mee gaat naar de nieuwe koper. Doordat in principe het land gekocht is door de Spaanse gemeenschap onder leiding van The Socialist, is Franklin Ibisha momenteel eigenaar. The Socialist is al geruime tijd inactief namelijk. Vraag 4 was een inkoppertje, Gold Coast. Vraag 5 was een lastige vraag om op te zoeken. In de eindlijsten van de handelsperiodes werden niet altijd failliete personen opgenomen. En je raadt het al, dat was in dit geval. In handelsperiode 42b bereikte de auteur van dit artikel het volgende cashbedrag: -1,075,391.31 ISH. De auteur van dit artikel is er zeker van dat dit bedrag daadwerkelijk is behaald. Andere lagere cashbedragen zijn niet gevonden in Miniconomy. Dit bedrag kon worden behaald door het blijven invoeren van foute codes op kluizen in een tussenronde. Opvallend genoeg had Hubinho1 alle vragen goed beantwoord. Helaas is de organisatie ter oren gekomen dat er antwoorden zijn gelekt door de jury. Dit kan echter niet hard gemaakt worden. Of dit nog gevolgen heeft voor het verdere verloop van de wedstrijd is nog maar de vraag.

Daarnaast heeft Rednax aangegeven niet langer deel te nemen aan de opdrachten. “Met zo’n groot handelsonderdeel ga ik er niet eens tijd aan besteden.” Ibisha Island gaat moeilijke tijden door, waardoor de handel behoorlijk stil ligt. Uiteraard kan Rednax nog altijd winnen en de organisatie hoopt van harte dat hij zijn beste beentje nog voor zal zetten bij de creatieve opdrachten die nog komen gaan.

Kijk in de club van deze krant voor meer informatie over deze wedstrijd!