Onderzoek naar succes maffia.

Auteur: Onderzoeksraad

In de geschiedenis van Cyberie zowel als Digitalie is de maffia zeer actief geweest. Dit artikel is een ode aan de maffia en geeft daarbij alle successen van deze familiegetrouwe groep weer. Het is de waarheid wat hier staat weergegeven, maar met de kanttekening dat er nog enkele prestaties niet vermeld staan simpelweg omdat de eigenaren van de accounts niet meer spelen en het dus te moeilijk werd om te achterhalen.

Allereerst de vernoemde families:

– Alvarez

– Fedele

– Luciano

– Savatoro

– Concarne

– Diego

– Cane

– Zalzini

– Cicero

– Graziano

– Aergirson

– Berlusconio

– Delgado

– Verwaarden

Zoals je kunt zien is het een hele lijst aan spelers die het maffia initiatief interessant vonden en besloten er aan deel te nemen.

Alvarez: 154 accounts

Deze familie is ontstaan in eind ronde 10, officieel van begin ronde 11. Bedacht door Miquel en Marcello Alvarez. De Alvarez familie kan worden beschouwd als de succesvolste en grootste familie in Cyberie. De hele maffia wereld verhuisde naar Digitalie terwijl de Alvarez familie in Cyberie achter bleef.

Presaties:

Marcello Alvarez: top 20, mayor, minister, vice president, partijleider, schooleigenaar, TMC 1e notering, advocaat, leraar, priester, rea, fcs, editor en expert op het gebied van aandelen en winkels.

Miquel Alvarez: mayor, president, minister, parlementslid, advocaat

Dino_Alvaerz: mayor, top 20, parlementslid

Leone Alvarez: mayor, editor, parlementslid

Leonardo_Alvaerz: top 10, COI, mayor, parlementslid, priester

Antonio Alvarez: mayor, top 20, advocaat, leraar, priester, rea

Morty Alvarez: officer, priester, mayor, parlementslid

Luca_Alvarez: editor, fcs, parlementslid

Rodrigo R. Alvarez: top 20, parlementslid

LEONARD0 ALVAREZ: top 20

Stefano Alvarez: priester, leraar, advocaat

Carmine Alvarez: vice president, advocaat, parlementslid, partijleider

Vertigo Alvarez: parlementslid

Zaccaria Alvarez: schoolhoofd, leraar, curator

Momento Alvarez: parlementslid, officer

Marco Alvarez: mayor

Bravolo Alvarez: mayor

Pedro Alvarez: mayor, top 20, parlementslid, president, vice president, bodyguard, officer

Ottavio Alvarez: parlementslid

Alfeo Alvarez: president

Pauloo Alvarez: big brother bewoner, parlemenslid, officer

Raoul Alvarez: minister, advocaat

Fransicus Alvarez: parlementslid, officer

Bugsy Alvarez: 3 x winnaar verkiezingen zonder politiek kiesrecht hebben!

Fedele: 23 accounts

Salvatore Fedele was de leider van de familie Fedele. Er waren maar een aantal Fedele acounts die weg werden gegeven aan verschillende spelers. Het was een eer een Fedele te mogen zijn.

Salvatore Fedele: mayor, top 20

Chiara Fedele: mayor, top 10

Luna Fedele: mayor

Felicia Fedele: mayor

Angelo Fedele: mayor, top 20, bodyguard

Luciano: 25 accounts

Francesco Luciano was de leider van de Luciano familie. Deze beruchte familie heeft nooit als 1e familie gegolden. In hun hoogtijdagen waren zij de 2e familie achter de Fedele familie.

Francesco Luciano: top 20, bodyguard

Savatoro: 27 accounts

De familie Savatoro ontstond in de schaduw van de Alvarez familie. Ondanks een trage start is deze familie toch succesvol geworden door de individuele kracht van sommige leden. De leider is al sinds het ontstaan Leonardo Savatoro.

Leonardo Savatoro: mayor, top 20, senator, koning, fcs, kanselier, cov lid

Mario Savatoro: top 20, COI, senator

Antonio Savatoro: senator, leraar

Concarne: 6 accounts

De familie Concarne is opgericht door Karel Concarne en werd volledig gerund door de huidige Federal Manager. Hun doelstelling had niets te maken met prestaties, maar enkel met aanslagen. Zij waren in constante oorlog.

Diego: 8 accounts

Dit is een familie die opgericht is door Allesandro Diego, deze familie is uiteindelijk in schande vertrokken uit Cyberie. Alle leden van deze familie bleken 1 en de zelfde persoon te zijn.

Cane: 7 accounts

De familie Cane is opgericht door Mario Cane. Cane familie heeft 2 episodes gekend. De eerste resulteerde in dat de gehele familie Cane geblokkeerd werd vanwege massaal vals spelen. De enige overlevende was toen Raminio Cane die de familie doorzette. Alle kopstukken van de Cane familie zijn dezelfde kopstukken geweest als van de beginselen van de Alvarez familie. De families leefden langs elkaar en het hoogtepunt was het huwelijk tussen Raminio Cane en Carolina Alvarez.

Zalzini: 27 accounts

De familie zalzini, want ze hadden geen hoofdletter was zalzi-zalzini de baas. Er waren niet zoveel zalzini’s en het niveau lag dan ook niet erg hoog. Zij hielden zich bezig met een krant. Deze kwam nooit in de buurt van het niveau van de TMC en werd dan ook door weinig mensen gelezen.

Zalzi-zalzini: parlementslid.

Cicero: 24 accounts

De Cicero familie was een familie die in de periode van ronde 12 tot 14 bestond. De leden ervan waren enkel Belgen. Zij hielden zich bezig met het updaten van hun site, die er prachtig verzorgt uit zag. Hun grootste succes lag in de politiek, er was een Cicero parlementslid die ontslagen werd met een cheater status.

Graziano: 14 accounts

Dit was de familie van groot digitalianen kleinez en tha_gecko. Zij runden deze familie die vooral bekend werd vanwege de uitzonderlijk knappe dochters in het gezelschap. Het grootste succes kwam op naam van Lorna Graziano die auto race kampioen was.

Aergirson: 17 accounts

Deze familie is nooit echt los gekomen, Tresias is de oprichter en leider geweest en gebleven. Hij heeft verschillende succes behaald, die toch op conto van de familie komen.

Tresias Aergirson: mayor, officer, leraar, advocaat, priester, rea, parlementslid, minister

Berlusconio: 3 accounts

Familie die in ronde 11 actief was, amper hebben zij de bodem van Cyberie vuil gemaakt, want ook deze familie ging er uit door cheat schandalen en inactiviteit.

Delgado: 12 acounts

De familie Delgado was een kleine familie, maar wel een van de allereerste families. Er is niet veel verdere informatie over bekend.

Verwaaden: 4 accounts

Dit was een compleet vrouwelijke maffia familie. Berucht geworden om hun bordelen, vleierijen en uiteindelijk huwelijken met prominente spelers.

Er zijn in Totaal dus: 251 maffia accounts aangemaakt.

Uit deze korte opsomming is de conclusie gekomen dat het zeer lastig is om families met elkaar te vergelijken. Ook omdat er verschillende spelers in meerdere families zijn geweest. Op basis van resultaat en reputatie zijn families echter wel een bewezen onderdeel van Cyberie zowel als Digitalie. De grootste functie ervan is in positieve zin dat het een thuisgevoel bied, vriendschappen oplevert en vaak jonge onervaren spelers het spel wegwijs maakt. Ook leidt het tot persoonlijke successen van veel verschillende spelers. Ook biedt het de mogelijkheid dat je even een andere identiteit kan aannemen en dat dit door veel spelers is ervaren als positief.

** Gedeactiveerde acounts waren niet tot mijn beschikking mee te nemen in de telling van acounts.

Leave a Reply