Een woord van de eindredacteur

Auteur: Eindredacteur

Eurodam – U ziet het lezers, uw eindredacteur zit weer in Eurodam. Weg uit het verloren eiland Ibisha Island. Ooit zal het weer floriseren, maar voorlopig is er geen droog brood te verdienen. Dus zit uw eindredacteur weer in Cyberië, en hij viel direct met zijn neus in de boter. Bij aankomst ontdekte hij een misstand.

Deze misstand was het feit dat Cesare, voormalig Minister van Justitie, niet de juiste clubs had gebouwd. Al snel volgde een rechtszaak welke werd gewonnen. Het ontslag van Cesare was een feit. Whooty moet dus op zoek naar een nieuw kabinetslid. Maar niet veel later kwam er nog meer heibel in de Cyberische politiek. Er bleken illegale diamantdeals te zijn gesloten die zonder toestemming van het CBI werden uitgevoerd. Waarschuwingen, boetes en verboden werden in de wind geslagen. En zo kwam het zomaar tot 2 ontslagen burgemeesters. swieber en Frankeur zijn beiden failliet verklaard en dus indirect ontslagen. Ze zouden een handelsverbod opgelegd hebben gekregen vanwege de diamantdeals maar deze hebben zij in de wind geslagen.

Hubinho1, de Minister van Financiën, zat ook in het netwerk en kreeg de volle laag van het Parlement. Meer hierover in het artikel van Whooty over dit feit.

Wat is er nog meer gebeurd deze week? De kandidaten voor de titel van Mr. Miniconomy zijn bijna klaar met de opdrachten. Deze editie staat er ook een opdracht in deze krant. Het speciale artikel hiervoor is te vinden onder de statistieken. En over die statistieken is wel iets interessants te melden. Voor het eerst, zo ver ik zo snel weet, zijn er 3 personen met meer dan 1 miljoen I-shell omzet. Dat is een felicitatie waard aan deze handelaren! Proficiat, uw bos bloemen kunt u ophalen bij de dichtstbijzijnde kiosk.

Afgelopen weekend waren er ook een aantal handelaren zo gek om elkaar buiten de Federatie op te zoeken, dj ricky was daar een van en heeft een verslagje geschreven over de dag.

Uiteraard leest u nog veel meer in deze editie en ik wens u dan ook veel leesplezier!

Eindredacteur,

Tresias Aegirsson