Meeting Breda

Auteur:dj ricky

Breda – Het was weer eens zover. Een meeting. Dit keer was de stad Breda (persoonlijk voelt het meer aan als dorp, krijg je als je in Utrecht woont) die de eer had om een aantal spelers van Miniconomy te ontvangen. Een meeting die georganiseerd is door Jonathan Wood.

Dit was voor mij niet de eerste meeting. Officieel heb ik 2 meetings gehad in Utrecht, maar dat waren niet hele grote meetings. Dus deze meeting waren weer nieuwe gezichten voor mij. Het zoeken naar wie bij de meeting hoorde op station Breda zou dan ook een uitdaging voor mij zijn geweest. Maar we hebben elkaar toch gevonden, waardoor we verder konden met de dag.

Na het verzamelen vertrokken we met zijn allen vanaf het station Breda naar de lasergame hallen. Terwijl we nog aan het wachten waren voor Federal Assistent en Olifant1990, was Jonathan Wood al bezig met aanmelden en de betaling. Nadat iedereen er was, konden we beginnen met de eerste 15 minuten. Omdat we met 9 man waren, hadden we besloten om ieder voor zichzelf te laten gaan (om oneerlijkheid in teams te voorkomen). Het potje begon gelijk hartstikke goed, alleen kwamen we erachter dat het pak van Federal Researcher niet goed werkte, hij kon namelijk niet afgeschoten worden. Later in het potje zag ik hem rond huppelen door het level zonder pak en een grote lach op zijn gezicht.

Toen het eerste potje voorbij was, keerden we terug om te wachten voor het tweede potje. Intussen hadden we te horen gekregen dat de uitslagen niet uitgeprint konden worden. Dus na het eerste potje was niet bekend wie nou de beste schutter was. Terwijl we alweer bezig waren met ons gereed maken voor de 2e actie, kwamen er nog 5 kinderen en een vader bij. In dit potje gingen we gewoon weer team tegen team spelen. Het potje begon en het MC team was eigenlijk in grote overmacht. Al snel bleek dat het pak van de vader ook niet werkte. Uiteindelijk stopte het personeel van het lasergamen het spel na 8 minuten.

Toen we onze pakken terug hingen, kregen we te horen dat het computersysteem een “virus” heeft, die de pakken infecteert. Ze waren al bezig om een oplossing te zoeken. Uiteindelijk hebben we nog geholpen met het testen van de pakken. Het MC test team heeft na het testen van de pakken genoeg gehad van het lasergamen. Na het proberen terug te krijgen van het geld (wat op een later moment gedaan moet worden) gingen we er weer vandoor.

Na het wegzetten van de auto’s, gingen we de stad in om de eerste biertjes naar achteren te tikken. Om kwart over 5 waren we in het restaurant en konden we beginnen met het eten. Over het eten zelf was niks aan te merken. Ik vond het eten lekker, en ik neem aan dat de rest dat ook vond. Alleen het was niet echt iets om je maag mee vol te eten, daar was het te weinig voor, maar dat heb je als je in een restaurant eet.

Na een lekker en gezellig diner, hadden we nog tijd over. Daarom hadden we besloten om nog maar een uurtje te bowlen. Op de baan waar ik zat bleek Ralgon al gauw de beste te zijn, vergelijken met mij, aangezien ik een wedstrijdje gootje gooien speelde. Nadat het uurtje weer voorbij was, vertrokken we snel om een kroeg te vinden die de Champions Leauge Finale op TV had.
Het was niet makkelijk om er 1 te vinden. Met Federal Researcher als gids langs de kroegen, zag ik dat er best veel kroegen in Breda 20+ zijn. Uiteindelijk hadden we er toch 1 gevonden. De rest van de avond hebben we een best mooie wedstrijd voetbal zitten kijken. Alleen vond ik het dan weer jammer om te zien dat de verkeerde club de finale won. Toen het voetbal afgelopen was, heb ik afscheid genomen en mijn weg terug naar huis gezocht.

Bij deze bedank ik alle aanwezigen op de meeting voor de leuke avond. 🙂