Een woord van de eindredacteur

Auteur: Eindredacteur

Eurodam – Tijd voor ontspanning, tijd voor voetbal. Het is bijna zover, het wereldkampioenschap, waar helaas geen van de landen uit onze Federatie voor gekwalificeerd is, voetbal komt eraan. En dat is te merken in de Federatie. De spelersbus van Oranje, weliswaar een oude, is gesignaleerd in Cyberië en de Federale Overheid heeft een heus café uit de grond gestampt speciaal voor het WK.

Uiteraard kan deze krant niet achterblijven en zie daar, we hebben sportuitslagen weten te bemachtigen uit onze Federatie. Stiekem voetballen gaat dus mooi niet! Onze reporter Torpedo 7 was bij de wedstrijden en heeft een overzicht van de uitslagen ter beschikking gesteld.

Uiteraard was het ook weer feest wat betreft de politiek in de eerste week. Marcello Alvarez, Minister van Onderwijs, is ontslagen vanwege inactiviteit en Whooty heeft zelf ontslag genomen. De teller van ontslagen in Cyberië staat momenteel op 2 parlementsleden, waarvan 1 door opvolging, en een President en een Minister. Is Cyberië de enige met ontslagen? Nee niet bepaald. Ook de Koning van Digitalië is ontslagen, uit het ziekenhuis van Digitalië weliswaar en is overgebracht naar Nederland voor verdere verzorging. Hubinho is koning geworden in plaats van Loco_tazzThe Minic heeft de ontslagen in Cyberië bekeken en ook het begin van de handelsperiode geschetst.

Naast politiek hebben we uiteraard ook economie. Met de gebruikelijke statistieken, maar nog interessanter wellicht dat er onderzoekers zijn geweest in Eurodam die vervolgens door zijn gereisd naar het noorden van onze Federatie. Wat zij precies kwamen doen en gaan doen, lees je in het artikel van uw eindredacteur.

Ik wens u veel leesplezier!

Eindredacteur,

Tresias Aegirsson