Een woord van de eindredacteur

Auteur: Eindredacteur

Eurodam – Heeft Elite een bestaansrecht? Dat lijkt een gekke vraag om te stellen als Meester in Rechten en dus lid van Elite. Maar het plebs, om in het juiste jargon te blijven spreken, lijkt steeds meer kritiek te hebben op de Elite. Dus het lijkt een terechte vraag.

Uiteraard heeft Elite een bestaansrecht. Momenteel is het niet het meeste kwalitatieve bestuur dat Cyberiƫ heeft, veel ontslagen weer, vergeten verzoeken en een puinhoop in het Parlement. Het brengt niet veel te weeg, er verandert nauwelijks iets. Is het dan niet gewoon goed geregeld allemaal tegenwoordig? Nee, dat niet. Het passief kiesrecht is belabberd geregeld bijvoorbeeld. Een korte discussie daarover lijkt tot niks te hebben geleid. Dus het kan wel weer eens tijd worden voor iets anders. Elite zou dat kunnen brengen in de politiek. Op handelsgebied blijkt Elite al heel wat in de pap te hebben brokkelen namelijk. Wat dit zal brengen in de Cyberische politiek is de vraag, en merken we pas volgende ronde waarschijnlijk.

Uiteraard komt er voor die ronde eerst nog een tussenronde. Torpedo 7 doet een oproep daarvoor en de onderzoekers die naar het noorden van de Federatie zijn afgereisd hebben wellicht een aanwijzing gevonden voor de tussenronde. Lees dus snel de twee artikelen over de tussenronde.

De Virtuaanse President lijkt zijn land te willen promoten in de rest van de Federatie en heeft besloten de stand van zaken van Virtua te delen met deze krant. Een prima keuze lijkt me zo! PR is belangrijk voor een President. YAN lijkt dat te hebben begrepen. In de stand van zaken kunt een prachtig overzicht vinden van Virtua tot nu toe.

Uiteraard zijn er daarnaast weer statistieken opgenomen aan het eind van deze editie. Aangeleverd ditmaal door Federal Coordinator.

Ik wens u veel leesplezier!

Eindredacteur,

Tresias Aegirsson