Onbekend volk aangetroffen door onderzoekers

Auteur: Tresias Aegirsson

Eurodam – Vorige week las u al over de onderzoekers die naar het noorden van onze Federatie waren getrokken. De onderzoekers hebben enkele resultaten gedeeld met uw reporter. Sommige resultaten waren schokkend en zijn daarom hieronder te lezen.

In de brief met de resultaten begonnen de onderzoekers met de zin: “Wij hebben een onbekend, zeer gewelddadig volk aangetroffen.” Dat klinkt niet goed uiteraard, maar gelukkig hebben ze zichzelf beschermd. De hoofdonderzoeker heeft enkele bomexperts ingehuurd om speciale bommen te ontwikkelen waarmee de onderzoekers zich kunnen verdedigen tegen het gewelddadig volk. Wat dit voor consequenties heeft is nog niet bekend, maar het zou zo kunnen zijn dat ze het volk gaan uitroeien. Ze willen in eerste instantie proberen te onderhandelen met hun leider maar deze schijnt nogal opvliegerig te zijn.

De onderzoekers waren uit op diamanten en goud, hoe zit het daarmee zult u zich afvragen. Welnu, daar zijn ze nog niet achter. De bodemonderzoeken zijn bemoeilijkt door het geweld en kost daardoor helaas meer tijd. Wel zagen de onderzoekers enkele schatten liggen die mogelijk duiden op een overvloed van goud. De schatten worden goed beveiligd door boobytraps. Zodra de bomexperts klaar zijn met extra bommen te maken, gaan ze daarmee aan de slag.

Volgende week weer een update!