Een woord van de eindredacteur

Auteur: Eindredacteur

Eurodam – Zon, zee, strand, vakantie. Wat een rust in Cyberië. De druktemakers zijn op vakantie en de handel is rustig aan op gang gekomen. Maar is het overal wel vakantie? Wel in Digitalië, alhoewel het daar minder rustig lijkt te zijn dan in Cyberië, relatief dan toch. Ook bij het Federalteam is het vakantie, en op vakantie-eiland Ibisha is het uiteraard vakantie. Maar in Virtua? Daar draaien de fabrieken overuren om de toeristen te voorzien van producten. Iedereen lijkt op vakantie te zijn gegaan naar Virtua.

Als de vooruitzichten ons niet voorliegen, lijkt het erop dat de strijd om de eerste plaats op de lijst van rijkste inwoners deze handelsperiode zal gaan tussen BleechGoudie en misschien toch ook Podje. Wij wensen de heren alle succes toe met handelen in het tropisch klimaat van Virtua.

Ondertussen heerst er in het politiek klimaat in Cyberië ook een aardige rust. Al een behoorlijk aantal parlementsleden heeft het moeten ontgelden bij de controle of ze wel actief waren. Ook een Minister is ontslagen wegens inactiviteit, maar die bleek daar achteraf en goede reden voor te hebben. Hoe de politiek in Cyberië echt in elkaar steekt momenteel, leest u in de volgende editie, wellicht de laatste alweer van deze handelsperiode.

Wat is er verder te melden? Niet veel, in deze editie een artikel van Torpedo 7 dat al even op de plank lag. Maar uiteraard vergeten we niks!

Veel leesplezier!

Eindredacteur,

Tresias Aegirsson