Feedback Tijdtest

Auteur:Torpedo 7

El Peso – Op 17 juni 2014 werd door de Federals een nieuw project opgericht. Het project zou het mogelijk moeten maken om spelers de mogelijkheid te geven om de Federals feedback te geven. Het feedbackformulier bestaat uit verschillende pagina’s.

Een eerste pagina waar je persoonlijke gegevens dient in te vullen zoals je roepnaam en mailadres maar ook het type van feedback moet invullen. Gaande van klacht tot advies. In een tweede pagina kan je dan uiteindelijk je opmerkingen opschrijven en ook zeggen wat je eigenlijk verwacht als uitkomst. Je moet wel steeds zorgen dat je meer dan 150 karakters gebruikt. Tenslotte is er op de laatste pagina nog witruimte voorzien, hier kan je een mooie tekening op maken of gewoon een grapje op neerschrijven. Bij het inleveren van het document zei de vrouwelijke schoonheid achter de balie dat het tot 3 weken kan duren voor er wordt gereageerd op mijn aanvraag. Dus ik wachtte…

Ondertussen verstreek de tijd en na wel geteld 10 dagen kreeg ik een mail van Federal Assistant om me te laten weten dat mijn test geslaagd was.(Dit was gewoon een aanvraag om me een mail te sturen). Op het eerste zicht lijkt me 10 dagen wel oké om feedback te verwerken maar langs de andere kant zijn er wel twee Federal-meetings geweest waar de feedback besproken werd. Ook zouden ze mijn tweede formulier die ik op dezelfde dag had ingestuurd nog verder bespreken. Wat we hier dus uit kunnen leren is dat verzoeken in verband met het huidige spelverloop best nog altijd via de Federale clubs gebeuren (reactie binnen de dag). En dankzij het nieuwe formulier de Federals duidelijker weten wat mensen nu verwachten van hun. Toch blijft de vraag of de Federals het systeem actief blijven onderhouden en de ingezonden formulieren ook werkelijk blijven nalezen, want bij het sturen van een email weet je zo goed als zeker dat hij gelezen zal worden.