Een woord van de eindredacteur

Auteur: Eindredacteur

Eurodam – Het AMP gaf afgelopen zondagmiddag een persalarm. De Federale Overheid had een extra overleg gepland, iedere journalist snelde zich richting de overleglocatie. Een chique kasteeltje ergens in de bossen van Zwollar was uitgekozen als locatie voor de top. Na afloop werden al snel enkele details bekend van het overleg. Er was onder andere besloten door de Federale Overheid om speciale clubs op te richten. COE schrijft daar wat meer over in zijn artikel over de toekomst van de Federatie.

Niet alleen de Federatie maakte moeilijke tijden door, ook buiten de Federatie zijn er allerlei crises. Op handelsgebied is de crisis in Oekraïne wellicht het meest belangrijk momenteel en of dat ook de Federatie daarmee te maken krijgt, vraagt Arthur246 zich ook af. Hij is ook op zoek gegaan naar de diamanten in Roebelarendsveen. Of dat die verandering ook tot verandering leidt in de budgetten van landen, zou natuurlijk zo maar kunnen. Hoe de budgetten momenteel worden uitgegeven, kunnen we trouwens lezen in een ander artikel van COE.

Daarnaast heeft COE ook gekeken naar de grote verschillen in nettowaarde van de afgelopen paar handelsperiodes. Ik zou daar graag aan toe willen voegen dat het opvallend is dat het vooral de steden met goud en dus electronica zijn die enorm kunnen fluctueren. Dit komt naar mijn idee doordat er te veel instroom is vanuit toeristen in de electronica. Zijn die handelaren er niet, dan is er ook een pak minder toeristeninstroom.

Daarnaast is er ook een kort nieuwsoverzicht. Hier hebben Torpedo 7  en Arthur246 aan meegeholpen. Torpedo 7 heeft tevens een artikel geschreven over de toch wel plotselinge wijziging van de stempagina, waardoor je niet meer op normale wijze niet kunt stemmen.

Uiteraard wens ik u veel leesplezier!

Eindredacteur,

Tresias Aegirsson