Een woord van de eindredacteur

Auteur: Eindredacteur

Eurodam – Aan alles komt een eind. Zo ook aan dit woordje voor af. Ik zie dat dit al de 52e keer is dat ik deze column of thans daar moet het op lijken, heb geschreven. Dat is dus effectief een jaar lang The Miniconomist. Gezien er echter niet iedere week een editie is uitgekomen kan dat makkelijk al weer twee jaar zijn. Hoe ik mijn wekelijkse column dan zal gaan vorm geven is nog even kijken, maar dat betekent wel dat het bovenste plekje in deze krant vrij komt.

De krant zoekt dus een nieuwe columnist die iedere week de krant introduceert. Dit betekent dat hij/zij altijd boven aan de editie komt te staan. En dat hij/zij ook een behoorlijke beloning kan ontvangen. Heb jij daar interesse in, om iedere editie een stukje te schrijven waarmee de krant kan openen, pak dan die pen en schrijf gewoon eens een keertje. Ik ben benieuwd naar wie dat aan durft. Mocht het nou niet lukken, kan ik altijd nog deze column terug oppakken maar ik wil weer een meer kritisch geluid laten horen en dat past momenteel niet in deze vorm.

En fin, vorige week lazen deel 1 van de serie van Tranqer over de internationale handel. Torpedo 7 heeft daarop gereageerd. Hij is het duidelijk niet eens met bepaalde voorstellen van Tranqer. En laat dit mooi zien in een prima artikel. Naast dit grotere artikel heeft Torpedo 7 ook een kort nieuwsberichtje gebracht. Deze is samen met andere kleinere nieuwsberichten samen gevoegd tot het korte nieuws.

Uiteraard is een serie niks zonder vervolg. Dus deze editie staat deel 2 van de serie van Tranqer in de krant. Hij laat deze keer twee ervaringen zien van deze handelsperiode over de internationale handel. Eigen ervaring is een uitstekende keuze om te gebruiken voor zo iets. Ik raad dan ook iedereen aan daar eens naar te kijken, wat maak je zelf mee? Schrijf er over, het hoeft niet uitgebreid te zijn zoals Tranqer doet, het mag ook iets korter.

Uiteraard zijn er ook statistieken, ditmaal afgeleverd door Federal Researcher.

Ik wens u veel leesplezier!

Eindredacteur,

Tresias Aegirsson