Kort nieuws

Auteurs: Anoniem, Torpedo 7, Eindredacteur

Eurodam – Weer een editie van korte nieuwsberichten. Met dank aan een anonieme journalist, Torpedo 7 en uw gewaardeerde eindredacteur.

Geen interesse

De Federal Union is een mooi apparaat, maar enkel als het werkt. Zo had Bleech vorige week een verzoek om de IC aan te passen ingediend en is deze nog steeds niet besproken. Naar het schijnt heeft niemand interesse in de nieuwe wetswijzigingen. (Anoniem)

Titelloos (Titel bevat een error, red.)

Er is dit kwartaal niets gebeurd in Digitalië, dus zijn de criminelen maar naar het buitenland vertrokken om daar wat plezier te beleven. In Cyberië vond er wel een merkwaardige gebeurtenis plaats. Een Miniconomy Vennootschap (MV) werd namelijk aangesteld tot burgemeester. (Torpedo 7)

Burgemeestersvervanging Kronenburg

Kronenburg heeft een wissel ondervonden wat betreft burgemeesters. Jeroentjah was niet al te actief meer sinds het eind van vorige week. Dit leidde tot verontwaardiging bij de inwoners. Al snel werd een MV van The Minic tot burgemeester benoemd. Deze werd na een verkiezing vervangen door de winnaar van die verkiezingen. Vincitore is nu de burgervader van Kronenburg. (Eindredacteur)

Criminal Masterminds onder uitgehaald

De Koning van Digitalië heeft de afgelopen dagen zijn status als Criminal Mastermind waar gemaakt door andere masterminds failliet te schieten. Zo liet hij optekenen dat Tranqer, Andoversr  en Loco_tazz failliet geschoten zijn door hem. Of dit betekent dat Digitalië weer vaker zulk soort acties gaat uitvoeren is nog maar de vraag. (Eindredacteur)

Spelwijzigingen

Vanaf heden zijn alle clubs voorzien van een mooiere aan- of afmeld knop. Deze knop vervangt de vroegere oude klikbare tekst. Het is nu ook mogelijk om de rangschikking van je winkels aan te passen wanneer je je magazijn staat. (Torpedo 7)