Spelwijzigingen

Auteur: Torpedo 7

El Peso –  Bij de start van de 130ste handelsperiode hebben onderzoekers een nieuwe technologie ontdekt dat het delven van grondstoffen voor iedereen beschikbaar maakt. Er is nu geen nood meer om je er in te specialiseren zoals men vroeger vaak deed. Nu kan iedereen zijn kavels leeghalen van alle grondstoffen die ze maar willen. Deze aanpassing zal een grote impact hebben op de economie.

De Federale Overheid heeft besloten om haar zandbak heel het jaar door open te houden. Nieuwe spelers kunnen nu buiten de handelsperiodes even een bezoekje brengen aan Sans Francishco om daar de knepen van het vak te leren.

Wegens administratieve papierwinkels en aktetassen hebben bedrijven (MV’s) niet meer de mogelijkheid om grondstoffen te zoeken.

De technische dienst kondigde ook aan dat in clubs men nu kan zien of de personen die wat gepost hebben online of offline zijn via een ledlichtje bij hun naam. Deze ledlichtjes worden nu ook in winkels gebruikt om aan te tonen of de eigenaar al dan niet online is.