De tien van Tresias

Auteur: Tresias Aegirsson

Zwollar – Vier problemen, zes standpunten. Deel vier van de tien van Tresias.

10. Heeft er al iemand een eigen column bedacht? De tien van Tresias is soms behoorlijk narcistisch namelijk. Niet dat ik dat erg vind, maar wellicht de lezers wel.

9. Excel en WordPress zijn geen vrienden meer, het kopiëren van de statistieken levert plots problemen op, toch wel een probleem te noemen. Oplossingen kunnen naar de technische dienst van onze krant, te vinden in de club The Miniconomist.

8. Ik vraag me af welke grondstofhandelaar als eerste last krijgt van zijn vingers met klikken. Om een medisch onderzoek in te stellen naar de gevaren van Miniconomy, zou ik graag daar wat meningen over horen. Ook deze kunnen terecht in de club The Miniconomist.

7. Soms lijkt het alsof je tijd te veel hebt, tot dat je bedenkt dat je iets moet doen. Tijd houden we tegenwoordig over, vanwege de schitterende wijzigingen die Wouter heeft doorgevoerd in de clubs. Meer hierover in het artikel van Torpedo 7 overigens.

6. Het eerste standpunt: Het oogje van de Federals zou veranderd moeten worden in de CoV-jas. Dat straalt bij mij meer autoriteit uit.

5. Cyberië heeft te laat zijn kandidaat kenbaar gemaakt voor de Mr. MC Contest, dat zorgt ervoor dat zij een nadeel zullen hebben in een van de delen van de wedstrijd. Welk nadeel dit zal zijn, zal pas op het einde bekend worden gemaakt in het publiek.

4. Uitgewerkte plannen voor een nieuwe ideeën hebben meer kans om geïmplementeerd te worden, maar kleine wijzigingen zijn momenteel prioriteit. Dit zou duidelijker moeten worden gemaakt.

3. Landen zouden een percentage belasting moeten kunnen invoeren op het havengeld dat betaalt wordt. Op die wijze kan een land optimaal profiteren van internationale handel, zonder dat deze internationale handel teveel wordt geremd.

2. Budgetlimieten zouden moeten worden afgeschaft, ook het bouwen van gebouwen door een burgemeester met een negatief budget moet kunnen, zolang geëindigd wordt in de plus.

1. Benzine moet verkocht worden in de Federal Store.