Digitalië returns

Auteur: Loco_tazz

Monapoli – Het land van de onbegrensde mogelijkheden, van de kartelvorming en van de dictatuur. Iedereen zal het kennen, en er verandert een hele boel in dit kleine maar o zo prachtige landje. In deze en nog komende artikelen zullen we verschillende dingen van Digitalië bekijken en bespreken, belichten en iedereen dit laten beleven.

Het is wel vaker voorgekomen. Digitalië is eigenlijk een heel sterk handelsland. Kartelvorming behoort namelijk tot een van de grootste mogelijkheden. Afspraken maken met de hele bevolking en de trouwe bevolking houdt zich er ook aan. Zo kwam, zag en overwon Tranqer. De grootste handelaar aller tijden, althans zover we kunnen terugkijken in de geschiedenis van rondeuitslagen. Of hij ook werkelijk de grootste handelaar is valt natuurlijk te betwijfelen. Hij heeft natuurlijk voldoende hulp gehad van alle kanten. Zonder hulp en afspraken zou het niet mogelijk zijn om een dusdanige slag van meer dan 1.000.000 ISH te bereiken.

Toch was het ook op een ander vlak raak. COE, de hofmeester in Digitalië vorige ronde beleefde zijn hoogtepunt op MC door Mister Miniconomy te worden. De wedstrijd voor gepeupel waar het volk zich inlaat in enigszinds aparte taferelen als het gaat om competitie. De verschillende “vertegenwoordigers” van landen, die meestal niet democratisch gekozen zijn namen het tegen elkaar op en hebben verschillende opdrachten moeten uitvoeren die in de meeste gevallen nog best een prima uitkomst hadden.

Ook deze handelsperiode zal er een poging worden gedaan tot het laten bloeien van Digitalië. De spijtig genoeg actiefste stad, El Peso heeft deze ronde hubinho naar voren geschroven om de rondewinst mee te pakken. Of dit ook daadwerkelijk de realiteit gaat worden is natuurlijk maar de vraag want dit is en blijft Miniconomy, en Digitalië. De ideale combi voor de onbegrensde mogelijkheden.

In het volgende artikel zullen wij het hebben over Monapoli. De betere stad in Digitalië. De stad waar men nog wel weet hoe het hoort. Men weet daar tenminste hoe Digitalië werkelijk behoort te zijn. Zou de stad Monapoli onder leiding van de nieuwe Mayor Emma Street stand kunnen houden? Lees het in het volgende artikel.